Kruidvat Solait 2 keer Beste van de Test door Test-Aankoop!

Article_header_18_Blogartikel Solait Beste vd Test

Goede zonbescherming tegen een voordelige prijs

Je insmeren met goede zonbescherming is belangrijk. En daarbij maakt het niet uit of je op een Spaans strand ligt te zonnen of gewoon in je eigen achtertuin. Wil jezelf en je kinderen voordelig en goed beschermen tegen uv-stralen? Ga dan voor onze Kruidvat Solait SPF 30 High Sunmilk en Kruidvat Solait Kids SPF50+ Sun Spray. Deze zijn door Test Aankoop uitgeroepen tot Beste van de Test!

Sfeerbeeld -Kruidvat Solait SPF 30 High Sunmilk is Beste van de Test

Beste van de Test

Met de zomer in aantocht heeft consumentenorganisatie Test Aankoop verschillende zonneproducten getest. En maar liefst twee van onze Kruidvat Solait zonbeschermingsproducten zijn hierbij in de prijzen gevallen!

De Kruidvat Solait SPF 30 High Sunmilk biedt een hoge bescherming voor je huid met een combinatie van uv A- en uv B-filters en vitamine E. Deze zonnemelk is waterresistent en dermatologisch goedgekeurd.

De Kruidvat Solait Kids SPF50+ Sun Spray biedt een hoge bescherming voor de lichte en gevoelige kinderhuid met een combinatie van uv A- en uv B-filters en vitamine E. De formule is waterresistent, plakt niet en zit in een praktische spray, die erg handig is om aan te brengen. Ideaal dus om je kinderen mee in te smeren!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer