Kruidvat: Pink Power van Zenner

Haaraccessoires voor sportieve momenten

Sport jij graag? Dan wil je niet dat je haar in de weg zit, maar wel mooi in model blijft. De limited edition Pink Power collectie van Zenner is jouw nieuwe must have!
Benieuwd wat je met deze collectie kan? Bekijk dan deze video.

Sportieve haaraccessoires

Pink Power is exclusief ontwikkeld voor Kruidvat. De haaraccessoires zijn geschikt voor elke dag, maar passen vooral goed bij de sportieve momenten. Wil je graag een fashionstatement in je haar? Dan zijn deze haaraccessoires jouw ding!
Pink Power bestaat uit haarbanden, haarelastieken, kabelelastieken, haarspeldjes en een handig polsbandje. In deze polsband zit een ritsvakje. Hierin neem je je huissleutel en kleingeld gemakkelijk mee tijdens het sporten.

Stoere kleuren

De kleuren van Pink Power zijn stoer. Felroze, wit en zwart staan centraal. Deze kleuren vallen op en passen perfect bij een sportieve outfit. De stoere kleuren stralen de kracht van Pink Power uit. Wil je nog meer fashion in je haar? Kies dan voor de haarband met bloemenprint of tropische ananasprint.

Stay*in*hair

Ken jij de stay*in*hair accessoires van Zenner al? Deze haaraccessoires blijven de hele dag op hun plek. De haarbanden en haarelastieken hebben een speciaal laagje rubber. Hierdoor glijden ze niet uit je haar. Ideaal, zeker als je gaat sporten!

Onderschat nooit de kracht van Pink Power. Probeer deze sportieve haaraccessoires nu zelf!

Bekijk uit de categorie Haarverzorging ook:

Reageer