I’m a curly girl! De beste tools voor de mooiste krullen

Zo creëer je een prachtige bos krullen!

Droom jij ook van glanzende, volle krullen? Bekijk dan snel deze video. Hierin laat Isil Üngüc (@iukbeauty) je de tools zien waarmee je de mooiste krullen creëert. Met haar tips kun je direct zelf aan de slag!

Het is belangrijk om je goed voor te bereiden. Pak een pluk haar en zet het restant vast met een haarklem. Prep je haarpluk met haarmousse. De mousse zorgt voor natuurlijke én sterkere versteviging, waardoor je krullen nog beter blijven zitten. Kam de pluk goed uit met een fijne kam. Je bent nu klaar om je haar te krullen! Probeer de verschillende methodes van Isil uit en ontdek zo welke methode het beste bij jou en je haar past.

Kruidvat papillotten

Je hebt twee formaten papillotten; een grote en een kleine. Wil je grote krullen? Ga dan voor de grote. Liever kleine krullen? Dan gebruik je de kleine. Wind je haar rond het papillot. Buig het uiteinde in een S-vorm, en zet het vast.

Kruidvat haarrollerset

Open de haarroller, steek je haar ertussen en rol het op. Buig het uiteinde naar boven door het gat van de roller. Zo zet je het vast.

Kruidvat haarkruller

Rol je haar van onder naar boven op de roller en gebruik het omhulsel om de rol vast te zetten.

Kruidvat donskruller

De donskruller heeft een handige plastic clip waarmee je de roller heel eenvoudig vastzet. Rol je haar van onder naar boven op de roller. Zorg ervoor dat je alle plukjes meepakt en zet hem dan vast met het plastic clipje.

Kruidvat zelfklevende krullers

Tot slot kun je krullen creëren met de zelfklevende krullers van Kruidvat. Rol je haar van onder naar boven op de roller. Druk de roller voorzichtig aan om het op z’n plek te houden.
Neem je tijd en laat de krullers hun werk doen. Breng ondertussen je make-up aan en eet je ontbijt. Je kunt ook slapen met de krullers! Zorg ervoor dat je de krullers er pas uithaalt als je haar helemaal droog is. Doe dit heel voorzichtig, zodat je het beste resultaat krijgt.

Tip: Met het Kruidvat nachtnetje houd je je haar tijdens het slapen in model. Het haarnetje houdt de krullers op hun plek.

Je vindt de producten bij ons in de winkel!

Veel succes en geniet van je prachtige bos krullen!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer