Een zorgeloos en zonnig festival met NIVEA SUN Sensitive

Nivea-sun-sensitive-festival-header

Bereid je voor op het festivalseizoen!

Het festivalseizoen komt eraan! Hoog tijd dus om je boodschappenlijstje voor te bereiden; tandenborstel, reinigingsdoekjes, droogshampoo maar ook zonnecrème is een must have!

Om je gevoelige huid te beschermen is er nu het nieuwe NIVEA SUN Sensitive gamma met SPF50 zodat iedereen zonder zorgen van de zon kan genieten. De nieuwe zonbeschermingslijn wordt geleverd in lichaams- en gezichtsproducten. De formule helpt huidreacties en irritaties veroorzaakt door de zon te voorkomen. De lijn met SPF50 biedt zeer effectieve bescherming tegen de negatieve effecten van UVA – en UVB -straling op de huid. De zonbeschermingsproducten zijn ongeparfumeerd. De formule is licht en niet vet en is bovendien waterbestendig.

van 0.00 17.99

Ook in handige kleine formaten

Wat als vloeistoffen van meer dan 100ml niet zijn toegelaten? De NIVEA SUN UV Gezicht en de Protect & Hydrate Pocket Size zonnecrème bevatten 50ml en zijn dus de ideale oplossing om volop van de zon te genieten!

Ben je dan toch je zonnecrème vergeten in je rugzak te stoppen? Geen probleem! Om ervoor te zorgen dat iedereen een zorgeloos en zonnig festival beleeft, worden er in de buurt van je favoriete festivals acties georganiseerd door NIVEA SUN.
Tijdens deze festivalacties krijg je niet alleen 30% korting bij aankoop van 2 NIVEA SUN producten maar krijg je ook NIVEA strandpalletjes cadeau. Ideaal voor wat plezier op de camping tussen de optredens door!

Je kan voor deze actie terecht bij een Kruidvat winkel in de buurt van jouw favoriete festival:

Rock Werchter - Kruidvat Haacht: 27, 28 & 29 juni
Tomorrowland - Kruidvat Boom: 19 & 20 juli
Suikerrock - Kruidvat Tienen: 26 & 27 juli
Pukkelpop - Kruidvat Hasselt: 15, 16 & 17 augustus

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer