Een budgetproof en eenvoudige gezichtsverzorgingsroutine met Kruidvat Originals

Header_ 6 tips om meer water te drinken

Zo zorg jij in 4 stappen voor je gezichtshuid!

Vind jij goede gezichtsverzorging belangrijk, maar wil je hier niet te veel tijd en geld aan besteden? Check dan deze budgetproof en eenvoudige gezichtsverzorgingsroutine met vier producten van Kruidvat Originals. Kruidvat Originals biedt sinds 1975 fijne verzorgingsproducten voor je huid, gebaseerd op herkenbare ingrediënten.

Stap 1: Je make-up verwijderen

Een stap die niet mag ontbreken in je gezichtsroutine is het verwijderen van je make-up. Door je make-up van je gezicht te halen, geef je je huid de kans om even te luchten en zich te herstellen.

Gebruik hiervoor de Kruidvat Originals Charcoal Zwarte Gezichtsreinigingsdoekjes. Deze reinigingsdoekjes met houtskoolpoeder verwijderen zelfs waterproof make-up grondig.

Stap 2: De laatste onzuiverheden weghalen

Om de laatste onzuiverheden van je huid te verwijderen, gebruik je het Kruidvat Originals Rozenwater. Deze milde reinigingslotion maakt je huid schoon en fris.

Stap 3: Je huid scrubben

Nadat je je gezichtshuid goed gereinigd hebt, is het tijd om dode huidcellen te verwijderen. Dit doe je met de Kruidvat Originals Intensieve Reiniging Scrubcrème met Abrikoos. Deze gezichtsscrub bevat abrikozenpitten die je dode huidcellen verwijderen. Je huid voelt weer heerlijk fris, glad en zacht.

Je brengt deze scrub eenvoudig aan op je vochtige huid. Masseer de scrub met wat lauwwarm water in je huid. Vermijd hierbij de huid rond je ogen en lippen. Spoel je gezicht daarna af.

Stap 4: Dagcrème aanbrengen

Als laatste breng je een dagcrème aan. De Kruidvat Originals Vitamine E dagcrème voedt en verzorgt niet alleen je huid, maar beschermt haar ook tegen invloeden van buitenaf. Zo is ze de hele dag goed beschermd.

Ben jij benieuwd naar ons hele beauty assortiment? Ga dan snel naar de webshop!

Sfeerbeeld - 6 tips om meer water te drinken

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer