Deze lipsticks van Maybelline staan iedereen

Article_header_Deze lipsticks van Maybelline staan iedereen

Nooit meer zoeken naar de perfecte kleur!

Vind jij het lastig om een kleur lippenstift uit te kiezen die perfect bij je haar- en huidskleur past? Heb je ook wel eens dat je een prachtige kleur ziet op een model, maar dat deze kleur tot je teleurstelling bij jou niet goed uitpakt? Geen zorgen, Maybelline komt to the rescue!

Het geheim van Made For All

Veel vrouwen weten niet wat voor kleur lippenstift ze moeten kiezen. Niet elke kleur past bij je huids- of haarkleur. Maybelline heeft daarom speciaal twee lipsticks ontwikkeld die bij íedereen goed staan, namelijk de Maybelline Color Sensational Made For All 376 Pink For Me Lipstick en de Maybelline Color Sensational Made For All 373 Mauve For Me Lipstick. De 376 Pink For Me is een fijne, zachte roze tint en de 373 Mauve For Me is een sensuele, warme bruine tint. Zijn deze kleuren toch niet jouw ding? Dan kun je uiteraard in één van onze winkels andere kleuren lippenstift vinden.

Het geheim van deze lippenstiften is de witte ondertoon in de kleuren. Dat zorgt ervoor dat de kleuren bij iedereen goed staan. Je hoeft dus nooit meer op zoek naar de perfecte kleur! In de video zie je hier het bewijs van: wat je huidskleur ook is, de lipsticks staan prachtig. Daarnaast geven deze lippenstiften je niet alleen een mooie lipkleur, ze verzorgen je lippen ook.

Sfeerbeeld_Deze lipsticks van Maybelline staan iedereen

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer