Deze 5 vegan beautytools moet je hebben

Deze-5-vegan-beautytools-moet-je-hebben-header

Start het nieuwe jaar goed!

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen en overstappen op vegan beautytools? Dat is pas een goed voornemen! Vegan make-upkwasten en -sponsjes zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke producten. Ontdek hier onze vijf must haves. Go get it girls, happy new year!

Lees hier meer over de voordelen van vegan make-upkwasten.

Onze tip: De Ecotools Bronze Buki Make-Up Kwast heeft lange, zachte haartjes voor het eenvoudig maar volledige aanbrengen van poederbronzers voor een sun-kissed look.

Must-have 1: De perfecte poederkwast

Ecotools Full Powder is een poederkwast met maar liefst 70.000 (!) haartjes. Deze haartjes zorgen voor een volledige, egale dekking van poeders voor een matte look. Gebruik de kwast met los of vast poeder en tik het poeder voorzichtig af voordat je deze op je gezicht aanbrengt. Maak cirkelvormige bewegingen die in het midden van je gezicht beginnen en uitlopen richting je haarlijn.

Must-have 2: Blushing cheeks

Door naar de cheeks! De vierkante vorm van de Ecotools Precision Blush zorgt voor een mooie gloed op je wangen. Breng de blush aan in een ovale vorm op het appeltje van je wang, richting de haarlijn naar buiten. Wil je je gezicht meer contouren? Breng dan geleidelijk een donkerdere kleur aan op je jukbeenderen.

Tip:
Deze make-upkwast is ook ideaal voor het aanbrengen van je highlighter.

Deze-5-vegan-beautytools-moet-je-hebben-rond-sfeerbeeld-1

Must-have 3: Het ultieme duo voor je oogschaduw

Stop met zoeken naar de perfecte brushes voor het aanbrengen van je oogschaduw! Het nieuwe Ecotools Ultimate Shade Duo bevat twee kwastjes voor het vervagen en mengen van kleur op je ogen. Breng met de Shade Brush je basiskleur aan op je ooglid. Met de Blend Brush kun je hardere kleuren heel precies aanbrengen en blenden.

Tip: De Shade Brush is ook ideaal voor het aanbrengen van highlighter onder je wenkbrauwen.

Must-have 4: On fleek!

Wenkbrauwen zijn belangrijker dan ooit! Met het Ecotools Brow Shaping Duo breng én behoud je moeiteloos je wenkbrauwen in het juiste model. Met het kammetje kam je je wenkbrauwharen in model. Gebruik het schuin aflopende kwastje om kleine plekjes in je wenkbrauw op te vullen met wat make-up of om je wenkbrauwen meer vorm te geven.

Tip: Plaats het borsteltje op de punt van je neus en breng hem richting de pupil van je oog. Het boogje van de wenkbrauw komt het best tot zijn recht op de plek waar de borstel terecht komt op je voorhoofd.

Nog een tip: Check de tutorial onderaan deze blog om te zien hoe je deze beautytools het makkelijkst gebruikt.

Deze-5-vegan-beautytools-moet-je-hebben-rond-sfeerbeeld-2

Must-have 5: Moeiteloos blenden

De Ecotools Total Perfecting Blender is een fijne spons om je primer en foundation vlekkeloos aan te brengen. De spons is zacht, flexibel en gemaakt van EcoFoam en 70% plantaardige materialen.

Gebruik de spons droog of vochtig. Breng je make-up bouncend aan. De make-up wordt zo goed door je huid opgenomen. Gebruik het vlakke oppervlak om make-up op grote oppervlaktes van je gezicht aan te brengen, de ronde kant om lijnen te mengen en het topje voor moeilijk bereikbare plekjes.

Ben je benieuwd naar alle beautytools van Ecotools? Ga dan snel naar de webshop!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer