De ultieme highlighter hacks

headerbeeld-highlighter-hacks

Make it shine !

Highlighters hebben meegelift op het succes van de contour-trend in de make-upwereld. Gelukkig krijgen ze zelf ook de kans om te schitteren (want daar zijn ze immers voor bedoeld!). Maar wist je dat je nederige highlighter multifunctioneel is? We laten je zien hoe je met een multitask-palet het maximale uit je favoriete make-upartikel kunt halen.

Onze tip: een palette met 8 verschillende kleuren waarmee je een natuurlijke glans tot oogverblindende look kunt creëren.

Highlighter-tip: de highlighter als oogschaduw

Highlighters zitten vol glanzende pigmenten en doen het dus ook prima als oogschaduw. Breng de highlighter voor een subtiel effect met je vingertoppen aan. Voor een gewaagdere look kun je een vochtig oogschaduwkwastje gebruiken.
Je kunt de highlighter zowel op je oogleden als onder je onderste wimpers aanbrengen.

Highlighter-tip: benadruk je contouren

Met een beetje highlighter kun je contouren prachtig benadrukken. Besteed extra aandacht aan het meest uitstekende gedeelte van je wangen, je jukbeenderen en slapen voor een mooie, glanzende finish.
Breng de highlighter subtiel aan met je vingers of gebruik een poederkwast voor een natuurlijk resultaat zonder plamuureffect.

Highlighter-tip: accentueer je decolleté

Make-uptrends worden beïnvloed door de modewereld. Nu laag uitgesneden halzen en mouwloze kleding weer ontzettend populair zijn, staat het decolleté meer dan ooit in de schijnwerpers. Doe subtiel een beetje highlighter op je sleutelbeen om het licht prachtig te weerkaatsen.

Highlighter-tip: holografische lippen

Glitterlippen zijn uit en holografische lippen zijn in. Creëer deze look door een beetje highlighter over een doorzichtige lipgloss/lippenbalsem te doen. Ga hier net zolang mee door totdat je tevreden bent.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer