De perfecte eye catching look!

Bourjois

Met Bourjois maak je eenvoudig de cat eye-look

De veelbesproken cat eye-look is chic, sexy, en modern, maar zeker niet eenvoudig te creëren. Bourjois heeft hiervoor de perfecte producten op de markt gebracht! Met de Eye Catching Mascara en de Eye Catching Liner creëer je heel eenvoudig de ultieme cat eye-look.

De missie van Bourjois

Bourjois is het meest gewilde merk van de Parisiennes. En dat is niet voor niets! De missie van het merk is beauty leuk en moeiteloos te maken. Met de komst van de Eye Catching Mascara en de Eye Catching Liner heeft Bourjois nieuwe producten gelanceerd die het voor jou makkelijk maken om een perfecte look te creëren.

Eye Catching mascara

De Eye Catching Mascara is de eerste mascara van Bourjois die vanzelf een cat eye-effect geeft aan je wimpers door de gebogen borstel. De formule bevat zijdeproteïne. De mascara geeft je wimpers intens volume terwijl ze zacht, soepel en klontvrij blijven. Met de gebogen borsteltje krullen je wimpers automatisch naar buiten. Zo creëer je een onweerstaanbare open blik!

Eye Catching eyeliner

Met de Eye Catching Liner zet je met de platte tip de perfecte wing op je buitenste ooghoek. Hierna hoef je alleen nog maar met de andere kant van de eyeliner een scherpe lijn van je binnenste naar je buitenste ooghoek te trekken. Zo makkelijk is het om de perfecte cat eye wing te creëren!

Probeer het nu zelf!

Before After

Eye Catching

Catching POS

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer