Musthave: deze zonnebrand is ook een bronzer!

Australian Gold

Heb jij Australian Gold al ontdekt?

Heb jij Australian Gold al ontdekt? Het topmerk Australian Gold combineert goede zonbescherming met een mooie, gebruinde huid. Zo zie je er stralend uit en is je huid goed beschermd tegen zon, zout en wind. Ideaal voor op vakantie of een dagje strand!

De benefits van Australian Gold

Australian Gold bevat unieke ingrediënten en vitamines die je huid optimaal voeden en beschermen. De producten bevatten bijvoorbeeld aloë vera, olijfolie, vitamine E, zonnebloemzaadextracten, Z-cote en provitamine B5.

Wist jij dat Australian Gold zonbescherming:

  • Verrijkt is met het vitatancomplex. Dit verbetert de biologische samenstelling van je huid. Vitatancomplex hydrateert, geeft energie, beschermt je huid tegen uitdroging en zorgt voor een goede gezondheid.
  • Ingrediënten bevat die fijne lijntjes en rimpeltjes tegengaan.
  • Extract van de vrucht kadaku plum bevat met antioxidanten en mineralen die je huid voeden en versterken.
  • Paba-, parabenen- en alcoholvrij is. Daar zat je toch niet op te wachten.
  • Een heerlijke vakantiegeur heeft.
  • Geen strepen en vlekken achterlaat.
  • Waterproof is. Handig!

Zonbescherming en bronzer in één

Het merk Australian Gold is al jaren slim bezig door bronzingtechnologiën te gebruiken in formules met SPF. Het merk combineert zonnebrandcrèmes dus met bronzers. Als bronzers worden caramelbronzers gebruikt, ook wel Kona Coffeebronzers genoemd. De zon activeert de bronzer. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet bruin wordt. Naast de combi-producten zijn er ook zonbeschermingsproducten zonder bronzers. Wat jij maar wil!

Klaar met zonnen?

Verwen je huid na een dagje zonnen met één van de heerlijke aftersuns van Australian Gold:

  • De Moisture Lock doet meer dan alleen je huid verzorgen. De aftersun houdt het vocht in je huid vast, hydrateert, voedt en verzorgt. Je huid is heerlijk glad, gezond en zacht.
  • Is je huid licht verbrand, geïrriteerd of voelt ze strak aan? Gebruik dan de Soothing Aloe aftersun. De aftersun verkoelt, verzacht en verfrist je huid.

Tip: Bewaar aftersun in je koelkast of -tas. Dit versterkt het verkoelende effect. Heerlijk!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer