Beautyavond thuis? Dit heb je nodig

Header_

Alle ingrediënten voor een geslaagd beautyavondje

Door het coronavirus ben je misschien wel veel meer thuis en kun je ook niet naar de schoonheidsspecialiste. Organiseer daarom als een volleerde professional je eigen beautyavond. Wie weet wil je huisgenoot of je dochter ook wel meedoen. Dit heb je nodig om van de avond een succes te maken!

Gezichtsmaskers, haarmaskers en handcrème

Voordat je jezelf ijverig opmaakt, is wat verzorging een goed idee. Haal daarom wat gezichtsmaskers, haarmaskers en handcrème in huis. Ga voor een aantal verschillende, zodat je wat te kiezen hebben. Het is altijd leuk om een beetje te experimenteren. En wat je over hebt, gebruik je gewoon een andere keer.

Voetbad en voetbutter

Vergeet je voeten niet tijdens de beautyavond. Zo is een voetbadje echt zalig. Liever niet te veel uitgeven aan een duur apparaat? Geen paniek. Een teiltje waar je voeten in passen, kan ook. Doe er dan bijvoorbeeld een voetbadbruistablet of voetbadkristallen in. Klaar met badderen? Breng dan een verzorgende voetbutter aan. Deze hydrateert je huid en zorgt voor heerlijk zachte voeten.

Haarspeldjes en haarelastiekjes

Niets is zo leuk als je haar doen. Probeer eens iets totaal anders dan normaal. Inspiratie nodig? Bekijk onze hairtutorials.. Daar vind je allerlei filmpjes met duidelijke uitleg. Zorg wel dat je genoeg haarspeldjes en -elastiekjes in huis hebt, zodat je meteen aan de slag kunt.

Make-up, make-upkwasten en reinigingslotion

Daarna is het tijd voor een mooi opgemaakt gezicht. Zorg voor oogschaduw en lippenstift in allerlei kleuren en genoeg make-upkwasten. Zo kun je experimenteren. Voor foutjes of minder geslaagde looks is het handig als je een make-upremover of reinigingslotion binnen handbereik hebt staan. Ben je uitgeschoten? Gebruik dan een wattenstaafje met remover.

Sfeerbeeld

Nagellak, bokkenpootjes en tenenspreiders

Nu zijn je nagels aan de beurt. Duw voor het lakken je nagelriemen naar achteren. Dat doe je met een bokkenpootje. Nagels lakken is het leukste met verschillende tinten. Lak je ringvingernagel bijvoorbeeld in een andere kleur. Of lak een glittertopcoat over de gewone kleur voor een feestelijk resultaat. Zorg dat je tenenspreiders in huis hebt als je je teennagels gaat lakken. Die maken het een stuk makkelijker om netjes te werken.

Chocolade, chips en een chick movie

Niet alleen je uiterlijk, maar ook je innerlijke zelf is belangrijk op een beautyavond. Haal je favoriete chocolade of chips in huis. Je moet toch iets terwijl het masker intrekt, toch? Zodra je eruitziet om door een ringetje te halen, zet je een leuke film op. Zo sluit je je beautyavond gezellig af.

Ben jij benieuwd naar ons assortiment aan verzorgingsproducten? Bekijk dan nu onze webshop!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer