8 momenten waarop vochtige tissues onmisbaar zijn

8-momenten-waarop-vochtige-tissues-onmisbaar-zijn-header

Voor al die keren dat je even geen water bij de hand hebt…

Lekker, even een patatje eten onderweg. Alleen vervolgens zitten je handen onder de mayonaise. Best handig als je dan een pakje vochtige tissues in je tas hebt zitten, toch? Ontdek hier deze en nog meer momenten waarop deze doekjes superhandig zijn.

1 – Voor het schoonmaken van je handen

Na het eten van een patatje of een broodje is het best fijn om je handen even te wassen. Maar wat doe je als er dan geen water in de buurt is? Juist! Even je handen opfrissen met een vochtige tissue.

2 – Voor het schoonmaken van speelgoed

Vochtige tissues zijn ideaal voor al je schoonmaakklusjes in en rond het huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van het speelgoed van je kinderen of het krijtbord waar ze elke dag de mooiste tekeningen op maken? Schoon in een handomdraai!

3 – Voor al je beauty fails

Is er nagellak op je vingers gekomen, zit de haarverf over je hele hoofdhuid of heb je even geen make-upreiniger bij de hand om je make-up er ’s avonds af te halen? Geen probleem, vochtige tissues doen het werk voor je.

4 – Als verfrissing op een warme dag

Als het boven de 30 graden is, zweet je al als je alleen maar naar buiten kijkt. Hoe lekker is het om je dan af en toe even op te frissen? Een vochtige tissue is hier ideaal voor. Wist je dat je deze doekjes ook in je koelkast kan bewaren? Ze brengen dan nog meer verkoeling.

Onze tip: Kleenex Water Fresh tissues zijn ideaal voor al die momenten waarop je even geen water bij de hand hebt. De dikke doekjes zijn heerlijk zacht en licht vochtig. Ze zijn hypoallergeen en dermatologisch getest.

8-momenten-waarop-vochtige-tissues-onmisbaar-zijn-sfeerbeeld
van 0.00 2.59

5 – Om je planten van stof te ontdoen

Ligt er een dikke laag stof op de bladeren van je kamerplanten? Met een vochtige tissue veeg je dit gemakkelijk weg.

6 – Om je leren schoenen en tassen te laten glanzen

Zijn je mooie, leren schoenen wat stoffig of vies geworden? Of ziet je handtas er niet meer als nieuw uit? Maak ze dan schoon met een vochtige tissue en ze glanzen weer als nooit tevoren.

7 – Om je wilde haren in bedwang te houden

Heb jij ook altijd van die kleine haartjes die je haarspray negeren en fier overeind blijven staan? Dep dan met een vochtige tissue op je hoofdhuid. Zo hou je losse haartjes perfect in bedwang. Extra handig: deze tip werkt ook bij wenkbrauwen die niet netjes in model willen blijven zitten.

8 – Voor de poten van je hond

Ben je net met je hond naar het bos geweest en zitten zijn poten onder de modder? Veeg ze dan snel schoon met een vochtige tissue. Zo voorkom je dat je allemaal modderige pootafdrukken op je vloer hebt staan.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer