3 goede redenen om over te stappen op een shampoo bar

Header - 3 goede redenen om over te stappen op een shampoo bar

Goed voor jou én het milieu!

Gebruik jij nog shampoo in een plastic fles of ben jij al overgestapt op de shampoo bar? Een shampoo bar is een milieuvriendelijke variant van je vertrouwde vloeibare shampoo. Ontdek er hier alles over.

Wat is een shampoo bar?

Een shampoo bar is een shampoo in vaste vorm. Het lijkt nog het meeste op een blokje zeep. Het doet hetzelfde als een ‘normale’ shampoo: je haar reinigen.

Een shampoo bar is heel simpel in gebruik. Wrijf met de bar over je haar of in je handen en masseer het schuim dat ontstaat in je haar, net als bij een vloeibare shampoo. Daarna spoel je de shampoo goed uit.

De voordelen van een shampoo bar

Zo’n shampoo bar is niet alleen goed voor je haar, maar ook nog eens goed voor het milieu. Dit zijn drie redenen waarom het goed is om een shampoo bar te gebruiken:

  • Een shampoo bar gaat veel langer mee, veel langer dan de traditionele shampooflessen. Een shampoo bar staat gelijk aan ongeveer twee flessen shampoo van 250 milliliter en is goed voor 30 tot 50 wasbeurten.
  • Een shampoo bar heeft een kleinere ecologische voetafdruk dan een shampoo in een plastic fles.
  • Een shampoo bar neem je gemakkelijk overal mee naartoe en mag in het vliegtuig gewoon in je handbagage.
sfeerbeeld - nae

Heeft een shampoo bar dan alleen maar voordelen? Zeker niet. Het grootste nadeel is dat je het blokje niet in het water moet laten liggen. Voor je het weet is je shampoo dan weg.

Ontdek La Bella Vita met N.A.E.

Van generatie op generatie geven Italiaanse vrouwen hun geheim voor schoonheid én La Bella Vita door. Met de shampoo bars van N.A.E. ervaar je dit nu zelf. De mooie, biologisch gecertificeerde shampoo bars zijn vegan en bevatten 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Naast shampoo bars heeft N.A.E. ook handige body en face bars. Probeer ze nu!

Benieuwd naar het assortiment? De producten zijn nu te bestellen in de webshop!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer