Kruidvat BLOG

Huismerkartikelen van Kruidvat vallen in de prijzen

Kruidvat blijft winnen! Nu vallen we ook bij Test-Aankoop in de prijzen

Onze klanten staan bij ons altijd op nummer 1. Daarom willen we jullie ook altijd nummer 1-producten aanbieden. Daar zijn Onderzoeksbureau Nielsen en Test-Aankoop het trouwens helemaal mee eens. Want steeds meer van onze huismerkproducten vallen in de prijzen. We zetten al onze kampioenen even voor je op een rij. En test ze daarna zelf ook even. Koop onze winnaars in de winkel of in de webshop. Kijk dan meteen ook even naar onze andere duizenden huismerkartikelen. Want dat zijn ook stuk voor stuk toppers met een topprijs.

Kruidvat Anti-Luis Shampoo. Beste Koop volgens Test-Aankoop

Weg met dat gekriebel! Deze shampoo pakt hoofdluizen, eitjes en neten effectief aan dankzij het ingrediënt dimeticon. Dimeticon is een waterafstotende olie die je huid en haar beschermt. De shampoo van Kruidvat is een extra geconcentreerd mengsel van natuurlijke oliën en bevat geen chemische bestrijdingsmiddelen. Het werkt zo goed, dat je haar uitkammen eigenlijk niet eens nodig is.

De werking van de shampoo is ook klinisch bewezen. Het doodt zowel hoofdluis als eitjes en neten en verwijdert ze ook uit het haar. Bij de shampoo krijg je bovendien een gratis netenkam.

Kruidvat Classic Condooms. Beste Koop volgens Test-Aankoop

Een hoogtepunt voor onze condooms! Want ook zij zijn in de prijzen gevallen bij Test-Aankoop. De Kruidvat Classic Condooms staan bekend om het geweldige comfort. Ze zijn namelijk heel goed voorgevormd en rollen daardoor ook gemakkelijk af. Kortom, de condooms zorgen tijdens het vrijen niet alleen voor veel veiligheid, maar ook voor veel genot.

De condooms zijn voorzien van een reservoir en zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber latex. Elk condoom wordt elektronisch getest en voldoet aan de laatste normen van de Europese condoomwetgeving. De nominale breedte van de Kruidvat Classic Condooms is 52mm tot 56mm.

Kruidvat Solait Natural Suncare SPF30 Sunlotion. Beste Koop volgens Test-Aankoop

Laat je deze zomer beschermen door een echte winnaar. Zeker als je een lichte huid hebt! Onze Kruidvat Solait Natural Suncare SPF30 Sunlotion is door Test-Aankoop uitgeroepen tot Beste Koop. Deze natuurlijke zonnecrème bestaat voor 96% uit natuurlijke ingrediënten, is vegan en de verpakking bestaat voor 44% uit gerecycleerd plastic. De zonnelotion trekt snel in en bevat uitsluitend minerale filters.

Kruidvat 4 Maxi Luiers. Beste Koop volgens Test-Aankoop

We blijven nog even bij de kleintjes. Want ook onze luiers zijn in de prijzen gevallen. De flexibele en fluweelzachte Kruidvat 4 Maxi Luiers houden de billetjes van je baby’s heel lang droog. Overdag én ’s nachts. De luier heeft namelijk drie absorberende kanalen die snel vocht opnemen en het gelijkmatig verspreiden naar de kern.

De luiers zitten erg comfortabel. Ze zijn ultradun en geven daardoor zelfs drukke baby’s veel bewegingsvrijheid. De luier heeft een fijne pasvorm en door de handige rugelastiek sluit hij perfect aan.

Kruidvat ondergoed Cotton Stretch Highleg. Huismerkproduct van het Jaar 2022 volgens Onderzoeksbureau Nielsen*

Consumenten hebben ons ondergoed een 7,9 gegeven! En meer dan 35% van de vrouwen gaf onze comfortabele Cotton Stretch onderbroeken zelfs een 9 of hoger. Daar zijn we erg blij mee! We investeren namelijk in een duurzamere katoenproductie. En als je voor ons katoenen ondergoed kiest, steun je meteen de missie van het Better Cotton Initiative.

De consumenten die meededen met de test waren vooral erg positief over de pasvorm van het ondergoed en de stof. De highleg slip is namelijk gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. Door het zachte elastische katoen heb je extra draagcomfort. Dat comfort wordt nog verder versterkt doordat het kruisje van de slip is gevoerd met katoen en doordat de slips hoog zijn uitgesneden bij je benen.

Kruidvat Oh My Hair Gummies. Huismerkproduct van het Jaar 2022 volgens Onderzoeksbureau Nielsen*

De gezonde snoepers van het onderzoek gaven onze Oh My Hair Gummies een 7,5. En meer dan 30% van de vrouwen gaf ons zelfs een 8. Lekker! Deze beauty gummies voor je haar bevatten biotine die bijdraagt aan een normale haargroei. De biotine en zink in de gummies zijn goed voor de conditie van je haar en het behoud van glanzend haar. De gummies zijn geschikt voor vegetariërs.

Alle Kruidvat High Gloss nagellak. Huismerkproduct van het Jaar 2022 volgens Onderzoeksbureau Nielsen*

De consumenten uit de test waren zo blij met hun mooie nagels dat ze onze lak een 8,2 gaven. En op de criteria van kwaliteit en resultaat scoorden we zelfs nog hoger met twee keer een 9! Uit een andere test kwamen trouwens ook mooie cijfers. Na zes dagen bleek de lak namelijk nog voor 96,7% intact. De lak zorgt voor een superglanzende finish. En met de brede kwast kun je de kleur heel makkelijk aanbrengen op je nagels.

Kortom, nagels lakken is makkelijk, leuk en voordelig met de nagellak van Kruidvat High Gloss. Ze zijn dan ook ideaal voor iedereen die houdt van mooi gelakte nagels.

De nagellak is trouwens ook mooi voor onze planeet. Ze bestaan voor maar liefst 77% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. En van deze ingrediënten heeft 83% zelfs een biologische oorsprong. De nagellak is verder geproduceerd met een biotechnologie. Deze technologie maakt de ecologische voetafdruk van de nagellak nog kleiner.

Alle maten Kruidvat Pure & Soft luiers. Huismerkproduct van het Jaar 2022 volgens Onderzoeksbureau Nielsen*

Daar zijn onze luiers weer! Want niet alleen Test-Aankoop is blij met onze Kruidvat Pure & Soft luiers, de consumenten van het Nielsen onderzoek ook. Die gaven onze luiers een prachtige 8,2. Verder gaf 50% van de deelnemers aan de luiers meteen weer te kopen. De belangrijkste redenen hiervoor waren de pasvorm en de absorberende werking. De luier houdt je kindje zowel ’s nachts als overdag goed droog.

Door de zachte materialen zijn de Kruidvat Pure & Soft luiers niet alleen lief voor je kleintje maar ook voor de planeet. De materialen hebben namelijk een natuurlijke oorsprong. Kruidvat Pure & Soft luiers voldoen dan ook aan de strenge normen van het EU Ecolabel en FSC. Bovendien is het onze eerste klimaatneutrale luier, geproduceerd met 100% hernieuwbare elektriciteit.

Probeer onze kampioenen zelf!

Kom eens langs in onze winkel of bestel de winnaars in de webshop. We zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen.

*Online studie en test uitgevoerd door Nielsen/treetz op een totaal van 10.000 consumenten in België eind 2021 – www.poybelgium.com.

left arrow left arrow
Showing > of results