Kruidvat BLOG

Kruidvat Skin Science: huidverzorging voor elke leeftijd!

Leestijd: 4 minuten
Geplaatst op: 10/10/2022
This image has an empty alt attribute; its file name is Article_header_202241VE1-Lancering-nieuwe-Skin-Science-45-en-Non-age-1024x479.jpg

Kruidvat Skin Science: huidverzorging voor elke leeftijd!

Goed voor je huid zorgen is essentieel als je haar langer jong wilt houden, wat je leeftijd ook is. Kruidvat Skin Science heeft al speciale lijnen voor 30+ en 55+, maar daar komt nu ook 45+ bij. En daar houdt het niet op! Want Kruidvat Skin Science brengt nu ook non-age huidverzorgingsproducten op de markt. Deze zijn geschikt voor alle leeftijden. Meer weten? Lees dan snel door, want hier vertellen we je meer over alle lijnen.

Innovatieve producten met hoogwaardige ingrediënten

Kruidvat Skin Science combineert innovatie, wetenschap en hoogwaardige ingrediënten. Hierdoor ontstaan hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor een jonger uitziende huid. Alle Skin Science producten zijn bewezen effectief, vegan én voordelig. Er zijn lijnen voor verschillende leeftijden, want elke leeftijdsfase heeft zijn eigen huidbehoeften:

  • Kruidvat Skin Science Beauty Active 30+
  • Nieuw: Kruidvat Skin Science Skin Vitality 45+
  • Kruidvat Skin Science Pro-Age Cellular 55+
  • Kruidvat Skin Science All Ages

Kruidvat Skin Science Beauty Active 30+

Vanaf je 30e verschijnen de eerste tekenen van huidveroudering. Door de vermindering van de collageen- en elastineproductie worden de eerste fijne lijntjes en mimiekrimpeltjes zichtbaar. De producten van Kruidvat Skin Science Beauty Active zijn afgestemd op de behoeften van de huid van 30+. Ze hebben een antirimpelwerking en verstevigen je huid.

Kruidvat Skin Science Pro-Age Cellular 55+

Rond je 55e wordt je huid dunner en droger. Je huid verliest volume en elasticiteit. Ze verslapt en gaat meer uitzakken. Ouderdomsvlekjes verschijnen en fijne lijntjes worden diepere rimpels. Kruidvat Skin Science Pro-Age is speciaal ontwikkeld om je gezichtscontouren strakker te maken en helpt je huid sterker te maken.

Wil je meer weten over Kruidvat Skin Science 30+ en 55+? Ga dan naar Kruidvat Skin Science Beauty Active en Pro-Age Cellular.

Nieuw: Kruidvat Skin Science Skin Vitality 45+

Nieuw van Kruidvat Skin Science is de Skin Vitality 45+ lijn. Rond deze leeftijd vinden er vaak hormonale veranderingen plaats in je lichaam, veroorzaakt door de overgang. En die merk je ook aan je huid. Ze wordt slapper waardoor de  tekenen van huidveroudering duidelijker zichtbaar worden. Rimpels worden dieper en je huid verliest volume. Ook is ze sneller droog en geïrriteerd. Kortom, haar behoeften veranderen. En daar sluit Kruidvat Skin Science Skin Vitality 45+ mooi op aan .

Kruidvat Skin Science Skin Vitality 45+ is speciaal ontwikkeld voor de huid van 45 tot 55 jaar. De producten in de lijn verminderen de zichtbare tekenen van de overgang op je huid. Je huid wordt gehydrateerd en voelt weer glad en soepel aan. Ook straalt ze een natuurlijke frisheid uit. Hiervoor worden drie ingrediënten gebruikt:

  • Feminage werkt actief tegen de zichtbare tekenen van huidverslapping door hormonale veranderingen die gepaard gaan met afname van collageen en elastine.
  • Squalane zit van nature in de talg op je huid en werkt als een huideigen olie. Squalane versterkt je huid en verbetert de huidbarrière zodat ze minder snel uitdroogt.

Glycoin zorgt direct voor hydratatie, versterkt de natuurlijke celfuncties en verbetert de elasticiteit van je huid.

Complete huidverzorgingsroutine met Kruidvat Skin Science Skin Vitality 45+

oogcrème en een serum. Hiermee heb je alles voor een complete gezichtsverzorging in huis.

In de ochtend reinig je je gezicht goed. Daarna breng je als eerste de Kruidvat Skin Science Skin Vitality 45+ oogcrème aan. Deze crème heeft dan de tijd om goed in te trekken. Breng de crème kloppend op de huid rond je ogen aan. Daarna breng je het Kruidvat Skin Science Skin Vitality 45+ serum aan. Dit serum werkt diep door in je huid. Als laatste breng je de Kruidvat Skin Science Skin Vitality 45+ dagcrème aan. De crème met SPF30 beschermt je huid tegen uv-stralen en houdt haar de hele dag gehydrateerd.

’s Avonds reinig je je huid weer goed en breng je voor het slapengaan eerst de oogcrème en het serum aan en daarna de Kruidvat Skin Science Skin Vitality 45+ nachtcrème. De crème ondersteunt het huidherstel gedurende de nacht, zorgt voor een goede vochtbalans en houdt je huid zacht en soepel.

Nog meer nieuwe producten: Kruidvat Skin Science All Ages!

En dat is nog niet alles! Naast de nieuwe Skin Vitality 45+ lijn komt Kruidvat Skin Science met nog twee nieuwe producten. Beide zijn geschikt voor alle leeftijden. We stellen ze graag aan je voor:

  • De Kruidvat Skin Science All Ages Tanning Beautyfying Drops versnellen, verdiepen en verlengen de gebruinde kleur van je gezichtshuid. De drops met 3-voudige bruiningsactivator geven je huid een bruine gloed en hebben een zelfbruinende werking. Ze bevorderen de aanmaak van melanine die het natuurlijke bruiningsproces stimuleert.
  • Het Kruidvat Skin Science All Ages Brightening Correcting Serum vermindert hyperpigmentatie en zorgt voor een egale en heldere teint. Bestaande vlekjes worden verminderd en het serum helpt nieuwe vlekjes voorkomen. Niacinamide laat je doffe huid weer stralen.

Beide serums versterken de werking van de rest van je huidverzorgingsproducten. Gebruik ze samen met je dagcrème, nachtcrème of serum en maak ze zo onderdeel van je dagelijkse verzorgingsroutine.

Nu te koop!

Alle producten van Kruidvat Skin Science zijn verkrijgbaar in onze webshops en winkels. Haal ze dus vandaag nog in huis!

left arrow left arrow
Showing > of results

Dit artikel is voor het laatste bijgewerkt op 20 september 2022

close

Previous

Dun futloos haar dikker maken? Het kan echt!
close

Next

Is een natuurlijke shampoo echt zo goed voor ...