Kruidvat BLOG

OrganiCup, de nieuwe menstruatiecup

organicup-header

Eindelijk is er een alternatief voor tampons en maandverband!

Heb jij al van de menstruatiecup OrganiCup gehoord? Het is er een milieuvriendelijk alternatief voor tampons en maandverband. Doorlekken, steeds je tampons of maandverband moeten verwisselen en ’s nachts wakker worden is er niet meer bij. OrganiCup zorgt voortaan voor een zorgeloze menstruatie.

En het was tijd dat er iets nieuws kwam! De helft van de wereldbevolking is maandelijks ongesteld, maar de laatste 50 jaar is er nauwelijks iets nieuws ontwikkeld om je menstruatie makkelijker te maken. Maar nu gelukkig wel, de #NewPeriod is begonnen!

Waarom OrganiCup?

Waarom zou jij OrganiCup proberen? Nou, hierom:

  • Niet doorlekken, geen zorgen - OrganiCup heeft een capaciteit gelijk aan die van 3 tampons en kan tot 12 uur worden gedragen. Vergeet je menstruatie de hele dag. En de nacht.
  • Geen droogheid, geen infecties - OrganiCup is gemaakt van 100% zachte, medisch goedgekeurde siliconen, die onschadelijk zijn voor je lichaam.
  • Bespaar geld, spaar de planeet - OrganiCup gaat geen uren mee, maar jaren! Geen bergen afval en maandelijkse aankopen.
  • Meer dan 300.000 vrouwen hebben er al voor gekozen hun menstruatie makkelijker door te komen door over te stappen op de prijswinnende OrganiCup.

Hoe werkt de menstruatiecup?

OC-Fold-Wear-Empty-Diagram_NL_20180228_WD

#NewPeriod voor vrouwen

Met OrganiCup heb je tot 12 uur lang geen omkijken naar je menstruatie, je zou het bijna vergeten! Bovendien krijg je geen chemicaliën meer in je lijf. Daarnaast worden er geen lichaamsvloeistoffen geabsorbeerd waardoor je minder kans hebt op infecties.

Met OrganiCup wordt een menstruatieproduct betaalbaar voor iedereen. Meisjes hoeven niet meer thuis te blijven van school omdat ze geen maandverband of tampons kunnen betalen. Of omdat ze bang zijn voor doorlekken. Je schamen voor je menstruatie is definitief verleden tijd!

#NewPeriod voor het milieu

We weten zeker dat niet alleen vrouwen over de hele wereld opgelucht adem zullen halen, maar ook de aarde. Want de berg afval, veroorzaakt door allerlei menstruatieproducten, zal door OrganiCup enorm afnemen.

#NewPeriod onderweg

Ook onderweg verandert OraniCup vrouwenlevens. Als je de cup onderweg moet legen, verwijder je de cup en leeg je hem in het toilet. Daarna gebruik je heel simpel een OrganiWipe of een toiletpapiertje om hem even schoon te vegen. Als je thuis bent spoel je de cup weer af. Maar de meeste vrouwen hoeven de cup onderweg niet te legen vanwege de 12 uur durende bescherming.

Dus, waar wacht je op? Probeer het snel!

Organicup---verzameling2
close

Previous

Wat je nog niet wist over vitamine C
close

Next

Axe Leer + Koekjes, durf jij het aan?