Wake & Shake, een goed en snel ontbijt

Wake & Shake

Begin je dag goed met Wake & Shake

Een goed begin is het halve werk. En dat geldt zeker voor je ontbijt. Een goed ontbijt start je ‘motor’ en geeft je de hele dag energie. ‘s Nacht moet je lichaam het zonder voeding doen. In de ochtend kan ze dan wel wat voedingsstoffen gebruiken. Sla daarom nooit je ontbijt over. Weinig tijd? Probeer dan eens de nieuwe Wake & Shake ontbijtdrank van Kruidvat. Gezond, lekker en snel!

Waarom is ontbijten belangrijk?

Na de nacht, heeft je lichaam energie en voedingsstoffen nodig. Deze haal je uit je ontbijt. Door in de ochtend iets te eten heb je de hele dag meer energie, ben je scherper en heb je minder last van een ochtendhumeur. Niet alleen fijn voor jou, maar ook voor je omgeving dus.

Smoothie

Door na het opstaan niet te eten loop je ook een groter risico op gezondheidsproblemen zoals obesitas, diabetes en hartproblemen. Niet fijn! Een goed ontbijt, dus niet alleen een kop thee of koffie, zorgt ervoor dat je in de ochtend minder trek hebt. Je laat daarom eerder de ongezonde tussendoortjes staan. Mensen die ontbijten hebben dan ook vaker een gezond gewicht dan mensen die niet ontbijten.

Wat is een goed ontbijt?

Een voedingsstoffenboost is een must tijdens je ontbijt. Voor een goed ontbijt kies je een vezelrijke maaltijd met minimaal één volkorenproduct. Neem bijvoorbeeld een volkoren boterham met caloriearm beleg zoals jam, appelstroop of kipfilet. Liever ontbijten zonder brood? Ga dan voor een bakje magere yoghurt met muesli. Voeg voor een zoete smaak wat fruit toe.

Geen tijd, toch ontbijt

Stress in de ochtend. Je moet op tijd op je werk zijn, de kinderen moeten nog naar school, de hond moet uitgelaten en je hebt nog allerlei andere dingetjes te doen. Het ontbijt schiet er dan al snel bij in. Geen tijd voor. Gelukkig zijn er ontbijtproducten die makkelijk en snel te bereiden zijn en die je onderweg mee kan nemen. Probeer bijvoorbeeld eens de nieuwe Wake & Shake ontbijtdrank van Kruidvat. Verkrijgbaar in 2 heerlijke smaken: Wake & Shake mango-mandarijn en Wake & Shake framboos-blauwe bes

Wake & Shake ontbijtdrank

Wake & Shake is een verantwoord ontbijt en zorgt voor een energieke start van de dag. De ontbijtdrank bestaat uit een gebalanceerde mix van voedingsstoffen. Rijk aan vezels, eiwitten, vitamines en mineralen.
Vitamines en mineralen dragen bij aan het activeren van de natuurlijke energie. Calcium en eiwitten dragen bij aan sterke botten en eiwitten aan de groei en het onderhoud van je spieren. De ontbijtdrank met havervlokken en havermeel bevat geen toegevoegde suikers. Lekker gezond dus!

Wake & Shake is makkelijk te bereiden en mee te nemen. Voeg melk toe, schud en klaar! Je kunt ook afwisselen met halfvolle yoghurt of karnemelk. Wil je wat meer smaak of extra zoetigheid? Voeg dan wat vers gesneden fruit toe aan je healthy shake.

Met Kruidvat Wake & Shake begint je dag goed!

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer