Samen thuis zijn is de ultieme relatietest: zo hou je het leuk

Header_De ultieme relatietest zo samen thuis zijn. Tips om het samen leuk te houden

5 tips om het samen gezellig te houden

Blijf thuis is het advies. Maar voor jullie relatie kan dit een flinke test zijn. Als je ineens beide thuiswerkt en het weekend ook alleen samen kan doorbrengen, kan dit jullie relatie onder druk zetten. Om jullie te helpen hebben we hier vijf tips verzameld waarmee je het samen leuk houdt.

Tip 1 – Geef elkaar af en toe wat ruimte

We beginnen direct maar met de belangrijkste tip. Want ook al ben je samen veel thuis, het is nog steeds belangrijk om elkaar de ruimte te geven. Je hoeft niet de hele dag alles samen te doen. Samen aan de keukentafel werken klinkt gezellig, maar leidt ook tot irritaties. Creëer daarom ook een andere werkplek in huis zodat jullie af en toe even wat afstand kunnen nemen.

Blijf respectvol met elkaar omgaan en geef je partner de ruimte om zichzelf te zijn. Staat hij liever een uurtje later op en werkt dan iets langer door? Geen probleem. Wil hij liever niet te veel gestoord wordt als hij een deadline heeft? Laat hem dan met rust. Door elkaar de ruimte te geven hou je het samen vol.

Tip 2 – Maak een to-do-lijstje met klussen in huis

Moet die zolderkamer al jaren opgeknapt worden en kunnen de kozijnen wel een likje verf gebruiken? Veel mensen gaan nu klussen. Hebben jullie samen ook projecten in huis die jullie graag aan willen pakken? Schrijf deze dan op. Bespreek wat het belangrijkst is en wie wat gaat doen. Sommige klussen kun je beter samen oppakken, maar misschien is het ook leuk om elk je eigen projectje te hebben.

Tip 3 – Ga samen sporten of een rondje lopen

Ook al kan je niet naar de sportschool of je voetbaltraining, blijven bewegen is belangrijk. En hoe leuk is het om dat samen te doen? Plan samen een aantal momenten in om te sporten. Als je zelf wat fitnesstoestellen in huis hebt, is dat natuurlijk helemaal makkelijk. Maar online zijn ook voldoende work-outs te vinden die je gewoon in je huiskamer kunt doen.

Zijn jullie wat minder sportief? Ga dan regelmatig even samen een rondje lopen. Als je het geluk hebt en vlakbij het bos of strand woont, is dat natuurlijk helemaal heerlijk. Op deze manier ben je er samen even uit en weg van huis. Dat zal jullie goed doen.

Tip 4 – Plan een thuisdate

Samen uit eten of naar de bioscoop zit er op dit moment niet in. Maar dat betekent niet dat jullie geen quality time samen kunnen inplannen. Spreek af dat jullie een avondje gaan daten. Kleed je allebei op je allermooist aan en bestel een heerlijke maaltijd bij één van de restaurants uit je buurt. Er zijn er genoeg die in deze tijd uitgebreide diners aanbieden.

Sfeerbeeld_De ultieme relatietest zo samen thuis zijn. Tips om het samen leuk te houden

Tip 5 – Neem de tijd voor seks en experimenteer

Nu jullie meer tijd samen hebben, is dit ook de kans om in de slaapkamer meer tijd voor elkaar te nemen. Bestel een nieuw lingeriesetje, steek wat kaarsjes aan en bouw de spanning zo langzaam op. Verwen je partner eerst met een intieme massage waarna je langzaam verder gaat.

Wil je het nog wat spannender maken? Experimenteer dan met seksspeeltjes. In onze webshop bestel je heel eenvoudig onze Love Toys en speeltjes van Durex. Probeer bijvoorbeeld de Kruidvat Love Toy Couples Vibrating Ring. De structuur van deze vibrerende ring garandeert een maximaal contact en een ultieme sensatie.

Ben jij benieuwd naar ons hele seksspeeltjes assortiment? Ga dan snel naar de webshop!

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer