Hé sporter! Goede sportvoeding hoeft niet duur te zijn

Sportvoeding

Sportvoeding voor elke sporter

Of je nu fanatiek sport of gewoon recreatief; sportvoeding is er voor iedereen. Of je nu vele uren traint of maar een uurtje per week.

Hoe jouw sportschema er ook uitziet, we willen je graag kennis laten maken met Pro Dynamics sportvoeding. Voor de heavy (kracht)sporter is Pro Dynamics een goede, zeer betaalbare sportvoeding. En ben je recreatief sporter? Dan is het goed te weten dat sportvoeding er voor iedereen is. Eiwitten in sportvoeding ondersteunen het herstel van je spieren na het sporten. Zo krijg je nog meer plezier in het sporten.

Pro Dynamics bood je al een heel compleet assortiment aan sportvoeding en nu is ons assortiment verder uitgebreid. We stellen drie nieuwkomers graag aan je voor.

Kruidvat Pro Dynamics Protein Pancakes voor de recreatieve en heavy sporter

Proteïnepancakes zijn heel geschikt om te eten voor het sporten. Dit ontbijtproduct bestaat uit hoogwaardig eiwit en koolhydraten. De eiwitten dragen bij aan het herstel, de ontwikkeling en het behoud van spierweefsel na het sporten. Met Pro Dynamics Protein Pancakes krijg je makkelijk meer eiwitten binnen en begin je je dag met een goed gevulde maag. Je kunt Pro Dynamics Protein Pancakes natuurlijk ook op een ander moment van de dag eten. Ze smaken zowel koud als warm heel goed en zijn makkelijk mee te nemen. Er zitten vier porties Pro Dynamics Protein Pancakes in een pak. Per portie kosten deze maar € 0,62!

Pro_Dynamics_Protein_Pancakes2

Kruidvat Pro Dynamics Whey Isolate voor de heavy sporter

Kruidvat Pro Dynamics Whey Isolate met vanillesmaak is een eiwitsupplement speciaal voor de heavy sporter. Kruidvat Pro Dynamics Whey Isolate bestaat uit wei-eiwit isolaat, is vetvrij en bevat alle essentiële aminozuren. Deze aminozuren maakt je lichaam niet zelf aan en moet je daarom via je dagelijkse voeding binnenkrijgen. Pro Dynamics Whey Isolate kan een aanvulling zijn op je dagelijkse voeding. Een shake met Pro Dynamics 100% Whey Isolate kost je slechts € 0,68!

Hoe gebruik je deze?
Maak een shake met water of melk en drink deze direct na of rond je training. Verder kun je deze nemen als aanvulling op het ontbijt of als eiwitrijk tussendoortje.

Pro_Dynamics_Isolate_Whey2

Kruidvat Pro Dynamics Protein Breakfast voor de recreatieve en heavy sporter

Kruidvat Pro Dynamics Protein Breakfast met sinaasappel-banaansmaak is een lekkere en snelle manier om je dag goed en verantwoord te beginnen. Dit ontbijtproduct bestaat uit een combinatie van hoogwaardig eiwit en complexe koolhydraten uit haver. Het is daarnaast een bron van vezels. Eiwitten dragen bij aan het herstel, ontwikkeling en behoud van je spierweefsel na het sporten. Met Kruidvat Pro Dynamics Protein Breakfast verhoog je de dagelijkse eiwitinname en geef je de dag een kickstart. Ook gemakkelijk voor onderweg. Pro Dynamics Protein Breakfast kost je maar zo’n € 0,37 per portie!

Pro_Dynamics_Protein_Breakfast2

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer