Dit zijn de 4 meest voorkomende voetproblemen

Reken af met voetproblemen en maak je voeten zomerklaar - header

Ga voor mooie voeten die gezien mogen worden!

Het is weer zomer. Dé tijd waarin je je dichte enkellaarsjes en sneakers omruilt voor leuke sandaaltjes en vrolijk gekleurde slippers. En dus ook de tijd dat je voeten meer te zien zijn. Maar zijn ze daar al klaar voor? We hebben hier de vier meest voorkomende voetproblemen op een rij gezet en vertellen je wat je hieraan kan doen. Zo mogen je voeten snel weer gezien worden!

De 4 meest voorkomende voetklachten

In de winter zitten je voeten een groot deel van de dag verstopt in warme sokken en dichte schoenen. Maar zomers mogen ze weer van de buitenlucht genieten en ziet iedereen je blote voeten in je leuke sandalen of slippers. Je wilt dan natuurlijk wel dat je voeten in topconditie zijn. Vier veel voorkomende problemen met je voeten kunnen dit in de weg staan. Gelukkig is er een oplossing voor elk probleem:

  • Eelt is een verdikking van je opperhuid. Het ontstaat vaak door te veel druk of wrijving. Eelt beschermt je opperhuid tegen verdere beschadiging. Het is meestal geel of bruin van kleur, waardoor veel mensen het minder mooi vinden om te zien. Je vermindert eelt met Gehwol eeltcrème. Deze crème maakt je huid weer zacht en soepel.
  • Kloven zijn scheurtjes of barsten in de huid van je voeten. Je hebt er meestal geen last van, maar ze maken je voeten minder mooi. De klovenzalf van Gehwol beschermt je huid bij kloofjes en helpt nieuwe kloven voorkomen. De voedende zalf verzorgt je huid.
  • Een kalknagel of schimmelnagel is een nagel die aangetast is door een schimmelinfectie. Je nagel ziet er hierbij verkalkt uit. En dat staat natuurlijk niet zo mooi in die leuke schoentjes met open teen. De Kruidvat Kalknagelpen  is bewezen effectief tegen kalknagels. De pen is makkelijk en hygiënisch in gebruik door de speciaal ontwikkelde applicator die niet uitdroogt en in een handomdraai de juiste dosering geeft.
  • Zijn jouw voeten na een dagje slenteren door de stad of na een festivalbezoek ook moe? Gehwol Voetfrisbalsem is een verfrissende en verkoelende balsem, speciaal bedoeld voor vermoeide, branderige en sterk belaste voeten en benen.
voeten zomerklaar - sfeerbeeld

Op naar een heerlijke, zonnige zomer met mooie en verzorgde voeten!

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer