Bye bye extra kilo’s! Zo ben jij deze zomer weer in vorm

Header_Bye bye quarantainekilo’s Zo ben jij deze zomer weer in shape

Summerproof de zomer in!

De zomer komt er weer aan, de hoogste tijd dus om weer in vorm te komen. Maar met die extra kilo’s die er de afgelopen tijd misschien wel aangekomen zijn, is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig zijn we er om je te helpen! Wij hebben hier de beste tips voor je verzameld om af te vallen, gezond te eten en voldoende te bewegen. Zo ben jij snel weer klaar voor de zomer!

Afvallen

Wil je afslanken? Dan is het vaak lastig om de eerste stap te zetten. Want waar begin je? In Afvallen, waar begin je? Hebben wij een handig stappenplan voor je gemaakt dat je als houvast kan gebruiken in de strijd tegen de kilo’s. Heb je wat meer ondersteuning nodig? Lees dan ook deze 10 tips die je helpen bij het afvallen. Hiermee weet je zeker dat je afvalpoging deze keer een succes wordt.

Gezond eten

Als je gewicht wilt verliezen, is het belangrijk om minder energie binnen te krijgen dan dat je lichaam verbruikt. Maar het blijft nog steeds belangrijk om gezond te eten. Je lichaam heeft de voedingsstoffen hard nodig om goed te blijven functioneren. Het maken van verantwoorde keuzes in je voeding is belangrijk. In Welke voeding moet je kiezen bij het afvallen? lees je handige basisregels om op te letten.

Tip: ken jij het concept van de eetwissel al? Sommige kleine keuzes maken al veel verschil. Zin in een snack ’s avonds? Neem dan nootjes in plaats van chips. Wil je wat drinken? Pak dan een glas water en geen cola.

Bewegen

Om weer in vorm te komen is het ook belangrijk om voldoende te bewegen. Het advies is om elke dag minstens 30 minuten te bewegen, ga bijvoorbeeld elke dag een stukje wandelen, fietsen of doe een thuiswork-out.

Sfeerbeeld-Bye bye quarantainekilo’s Zo ben jij deze zomer weer in shape

In deze video laat personal trainer Alex de Rooij je zien hoe je thuis een complete work-out doet.

Ben jij benieuwd naar ons hele afslanken assortiment? Ga dan snel naar de webshop!

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer