3 tips voor een spannende Valentijnsdag

Spannende-valentijnsnacht-header

Vier de dag van de liefde!

Valentijnsdag is de dag van de liefde. Het is de perfecte dag om wat leuks te gaan doen met je partner. En wie weet zit er voor jullie ook nog een happy end in. Lees hier de leukste ideeën om Valentijnsdag samen te vieren en tips om deze dag nog spannender te maken.

Onze tip: Durex Orgasm'Intense Gel met het stimulerende middel Desirex is een baanbrekende clitorisstimulerende gel voor intensere orgasmen.

Wat ga jij doen op Valentijnsdag?

Weet jij al wat jij en je lief deze Valentijnsdag gaan doen? Gaan jullie romantisch samen uit eten, naar de film of naar het theater? Als je deze ideeën wat saai vindt, hebben wij hier speciaal voor jou nog een aantal leuke tips waar je jouw lief op 14 februari mee verrast.

  • Herbeleef jullie eerste date. Ga terug naar waar het allemaal begon. Ga iets drinken in de bar waar jullie elkaar ontmoet hebben of ga eten in het restaurant waar jullie je eerste date hadden. Haal herinneringen op aan hoe jullie je tijdens de eerste date voelden en bouw opnieuw de spanning op naar die zoen (of meer) aan het eind van de date.
  • Ga samen een weekendje of nachtje weg. Er is niks leukers dan even helemaal samen te zijn. Je kan een mooie stad in Europa bezoeken, maar natuurlijk ook gewoon in België blijven. Ook in ons eigen land is er genoeg te zien en te doen. Boek een fijn hotelletje en geniet van de tijd met elkaar.
  • Trek je mooiste lingerie aan en daag je partner uit voor een potje strippoker. Dat zorgt zeker voor een spannende Valentijnsdag!
Spannende-valentijnsnacht-sfeerbeeld

Maak het nog spannender!

Voel je de liefde tussen jullie weer helemaal opbloeien op deze dag van de liefde? Dan staat jullie vast nog een spannende avond of nacht te wachten. Speciaal hiervoor heeft Durex producten die dit nog spannender maken.

Verwen je partner met een sensuele massage. Wordt de massage steeds intiemer? Geen probleem. De 2-in-1 massagegels van Durex zijn ook te gebruiken als glijmiddel. Glijmiddel maakt seksuele handelingen prettiger zodat je nog meer kunt genieten.

Voor nog meer spanning heeft Durex ook verschillend toys. Van licht pulserende aanrakingen tot intense vibratie, jij bepaalt het tempo. Zo hebben jij en je partner eindeloos veel plezier. En vergeet ook de condooms niet. Probeer bijvoorbeeld de ultradunne Invisible condooms of de Orgasm’Intense condooms met stimulerende nopjes. Get the party started!

Bekijk uit de categorie Gezond & Fit ook:

Reageer