Shacolla: fotodecoratie voor aan je muur

Header_Shacolla foto's voor aan de muur

Personaliseer je muur zo vaak als je wilt!

Wil je unieke fotodecoratie aan je muur die je zo vaak als je wilt kan wisselen? Haal dan nu Shacolla van Fujifilm in huis! Met dit fotosysteem bepaal je zelf keer op keer welke foto’s je aan de muur hangt. Je ontdekt er hier alles over.

Wat is Shacolla?

Shacolla is een samenvoeging van het Japanse woord Shashin, dat foto betekent, en colla, een afkorting van collage. Met Shacolla maak je dan ook heel makkelijk je eigen fotocollage voor aan de muur.

Shacolla hecht aan beide zijden. Op de voorzijde plak je je favoriete foto, de achterkant plak je eenvoudig op elk glad oppervlak zoals je muur, deur of spiegel. En weet je wat het leuke is? Dankzij de speciale lijm haal je Shacolla net zo eenvoudig weer los zonder restjes achter te laten. Zo plak je er gemakkelijk een nieuwe foto op of hang je de huidige foto op een andere plek. Met Shacolla is het supermakkelijk om creatief te zijn.

Hoe werkt het?

Shacolla werkt heel simpel:
1. Druk je favoriete foto’s af.
2. Haal de folie van de voorkant van het Shacolla-paneel en plak je foto erop.
3. Haal de folie van de achterkant van het paneel en plak ‘m op je muur. Je hebt hiervoor geen bevestigingsmateriaal of gereedschap nodig.

Door meerdere panelen op te hangen, maak je zelf een unieke fotocollage. Creëer mooie vormen en figuren en maak zo de mooiste wanddecoratie.

Sfeerbeeld_round_Shacolla foto's voor aan de muur

Ben je de foto’s zat? Wissel ze dan eenvoudig om voor nieuwe foto’s. Wil je de foto’s op een andere plek hangen? Ook dat is geen probleem. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Probeer het nu en laat je verrassen!

Bekijk uit de categorie Foto ook:

Reageer