Oktober woonmaand: Wanddecoratie met je eigen foto

Oktober woonmaand wanddecoratie

Het is dé perfecte tijd om je interieur te veranderen

Verandering is soms nodig. En dat geldt ook voor je interieur. Het is heerlijk om af en toe al je meubels te verzetten en je huis opnieuw in te delen. Oktober is dé woonmaand en daarmee de perfecte tijd om thuis aan de slag te gaan. En daar hoort ook nieuwe wanddecoratie bij!

De woonmaand oktober

In de maand oktober moeten we vaak even omschakelen. Het zomerse weer is voorbij, iedereen is weer naar school en aan het werk en de avonden worden steeds donkerder. In de herfst en winter zitten we veel meer binnen dan in de zomer. Daarom is oktober de perfecte maand om je interieur aan te pakken. Daarna geniet je de rest van het binnenseizoen van een warm en mooi interieur.

Het veranderen van je interieur

Je interieur aanpassen kan al door kleine veranderingen, maar je kan het ook grootser aanpakken en de muren verven en nieuwe meubels aanschaffen. Maar ook door je meubels in een andere opstelling neer te zetten, lijkt je interieur al heel anders.

Woonmaand wanddecoratie

Geen zin in dat gesleur met je zware bank en kasten? Ook een ‘kleine’ opfrisbeurt is al heerlijk. Koop een nieuw kleed, vervang de kussentjes op de bank en ga voor nieuwe accessoires. Deze aanpassingen zijn zo gedaan en maken al een wereld van verschil. Vergeet hierbij niet om ook je wanddecoratie aan te passen. Ons advies? Ontwerp je eigen foto wanddecoratie in een winterse stijl!

Woonmaand wanddecoratie

De beste tips voor winterse wanddecoratie

In de winter raakt de wereld betoverd door sneeuw en ijs. Als het een strenge winter is tenminste. Maar dit gevoel kun je al wel vast terug laten komen in je interieur. Met deze tips breng jij je huis in winterse sferen:

  • Heb je prachtige foto’s van je laatste wintersportvakantie, het kerstdiner van vorig jaar of je huisdier in de sneeuw? Kies de mooiste foto’s uit en druk ze af op canvas. Het is ook leuk om de foto’s op verschillende formaten af te drukken, in een mooi lijstje te doen en op een fotoplankje te plaatsen.
  • Heb je heel veel mooie winterfoto’s? Maak dan een mooie fotocollage. Met de software van Kruidvat kies je zelf de indeling en het aantal foto’s.
  • Vergeet niet om leuke cliparts toe te voegen. Kijk bijvoorbeeld bij ‘winter holiday’ of ‘vakanties’ voor plaatjes die goed passen bij de wintersport.
  • Met sjablonen en achtergronden maak je je wanddecoratie nog mooier. Kijk bijvoorbeeld bij de kaders in de categorie ‘kerstmis’ voor extra sfeer.
  • Heb je zelf geen geschikte winterse plaatjes? Kies dan één of meerdere foto’s uit onze beeldbank. Voor een klein bedrag gebruik je deze foto’s voor je wanddecoratie.

Extra tip: klik in de beeldbank op de foto die je mooi vindt en kies ‘vergelijkbaar’ om meer foto’s in deze stijl te vinden. Perfect voor een collage of bij elkaar passende canvassen!

Bekijk uit de categorie Foto ook:

Reageer