Nieuw jaar, nieuwe kalender!

header

Ontwerp je eigen kalender of agenda

Het nieuwe jaar is weer begonnen. En dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe agenda of kalender. Zo vergeet jij in het nieuwe jaar geen afspraak, verjaardag of belangrijk moment meer. Heb jij ook altijd moeite om een agenda te vinden die bij je past? Ontwerp dan nu heel makkelijk je eigen kalender of agenda!

Agenda

Bij Kruidvat maak je heel eenvoudig een persoonlijke agenda. De agenda heeft een handig, compact A5-formaat en past daardoor in elke tas. De agenda is gemaakt van stevig papier en heeft een spiraalbinding. De handige indeling biedt voldoende ruimte voor al je afspraken.

Door je eigen foto’s toe te voegen, maak je de agenda persoonlijk. Je kan je eigen cover kiezen en meerdere fotopagina’s aan de agenda toevoegen.

Tip: Wist je dat je zelf de beginmaand kan kiezen? Zo kun je het hele jaar door deze agenda bestellen.

Sfeerbeeld-2

Kalenders

Ga je liever voor een kalender? Dan heb je bij ons ruim de keus uit diverse kalenders:

  • Je mooiste foto’s krijgen een prachtige plek op een fotokalender. Bij elke foto staat een duidelijk maandoverzicht.
  • Bij veel mensen kom je op het toilet een verjaardagskalender Handig, want zo weet je precies wie wanneer jarig is. Ontwerp je eigen verjaardagskalender en zoek voor elke maand een mooie foto uit.
  • Jij moet zaterdag naar de kapper, je zoon heeft dinsdagavond voetbaltraining en je dochter op donderdagmiddag muziekles. Met deze handige familieplanner hou je alle afspraken van het hele gezin bij. Ook zie je direct wanneer jullie allemaal vrij zijn. Ideaal als je een familietripje wil plannen!
  • Als je aan het werk bent, is het vaak handig om even snel op te zoeken op welke dag een bepaalde datum valt of in welke week je vrij wilt nemen. Het compacte formaat van een bureaukalender is hier perfect voor. Je kiest zelf of je een rechtopstaande of platliggende kalender wil en zoekt voor elke maand een leuke foto uit.

Ga snel aan de slag!

Sfeerbeeld-1

Bekijk uit de categorie Foto ook:

Reageer