Maak je eigen adventskalender!

header

Aftellen naar kerst met een leuke adventskalender

Kijk jij ook al enorm uit naar Kerst? De kerstboom versieren, kerstliedjes op de radio en lekker met de hele familie eten. Heerlijk toch? Maak het aftellen naar deze gezellige dagen nu nog leuker met je eigen adventskalender! En die maak je heel gemakkelijk zelf.

Tip: het is leuk om een adventskalender voor jezelf te maken, maar zo’n kalender is ook heel leuk om cadeau te geven!

Wat is een adventskalender?

De adventskalender is een christelijk traditie. De kalender geeft de periode van advent aan. Dit is de periode voor kerst. Met een adventskalender tel je de dagen tot kerst af.

Adventskalenders zijn er in allerlei soorten en maten, maar ze zien er altijd sierlijk uit. De meeste kalenders hebben 24 vakjes met in elk vakje een verrassing. Op 24 december, de dag voor Kerstmis, open je het laatste vakje.

foto adventskalender

Welke adventskalender kies jij?

Bij Kruidvat foto kun je uit maar liefst vijf verschillende adventskalenders kiezen!

foto adventskalender
  • In de fotoadventskalender gebruik je één grote foto als blikvanger. Achter elk deurtje zit een kleinere foto. Zo is het dus elke dag een verrassing wat je te zien krijgt!
  • Gek op chocolade? Dan is de adventskalender met chocolade echt wat voor jou. De kalender is gemaakt van stevig fotokarton. In elk vakje zitten verpakte melkchocolade. Heerlijk!
  • Is de kalender een cadeau voor kinderen? Kies dan voor de adventskalender met Kinder chocolade. De vakjes in deze kalender zijn gevuld met vier verschillende soorten chocolade van Kinder.
  • Is de adventskalender een luxe cadeau? Trakteer dan op de adventskalender met Ferrero. De verrassing achter deze deurtjes kan niemand weerstaan. Achter elk deurtje zit namelijk één van de vier heerlijke smaken van Ferrero chocolade.
  • Wil je een unieke adventskalender? Maak dan een zelf te vullen kalender. Deze grote adventskalender heeft 24 vakjes die je zelf kan vullen. Wat stop jij erin?

Kan je niet wachten? Ga dan nu direct zelf aan de slag! Je vindt onze verschillende adventskalenders hier! 

Benieuwd naar waar je nog meer je foto’s op kunt verwerken? Bekijk de mogelijkheden op onze december cadeaus pagina!

Bekijk uit de categorie Foto ook:

Reageer