Maak dit WK voetbal duivels mooie foto’s!

WK België voetbal

Het sportieve hoogtepunt van dit jaar beleef je samen

We tellen af naar hét sportieve hoogtepunt van dit jaar; het WK Voetbal. Duizenden mensen reizen af naar Rusland en miljoenen mensen zijn aan de buis gekluisterd. Dit unieke sportevenement vraagt erom om gefotografeerd te worden. Met deze tips maak jij de mooiste foto’s!

WK belgië voetbal

Tip 1: Maak van elke wedstrijd foto’s

Eerlijk is eerlijk, we hebben een zeer competitief team klaarstaan om ten strijde te trekken in Rusland. Natuurlijk hopen we de finale te halen, maar mocht dit onverwacht toch niet gebeuren, zorg dan dat je al voldoende foto’s gemaakt hebt. Bij elke wedstrijd kun je mooie foto’s maken.

Tip 2: Nodig vrienden en familie uit

Niets is leuker dan samen met je beste maten voetbal te kijken. Beleef samen de passie en emotie. Vergeet dus niet om foto’s te maken van de spanning vooraf, het gezamenlijke juichen tijdens een Belgisch wonderdoelpunt en het klinken op de overwinning.

Tip 3: Met één klik meerdere foto’s

Eén van de leukste instellingen op je smartphone is de burst mode. Hiermee maak je met één klik op de knop meerdere foto’s achter elkaar. Perfect om alle emoties te vangen en later de leukste foto uit te zoeken.

Tip 4: Duivelse kiekjes

We zullen er weer rood, zwart en geel bijlopen om onze helden te ondersteunen. Hoe gekker, hoe beter! En dat levert bijzondere kiekjes op. Hou je smartphone bij de hand om iedereen op de gevoelige plaat vast te leggen.

Tip 5: Feestende mensenmassa’s

Het komt niet vaak voor dat er zo veel mensen op de been zijn. Pleinen, parken en cafés zijn volgepakt met enthousiaste mensen. Ga op een mooi plekje buiten de mensenmassa staan om prachtige overzichtsfoto’s te maken.

Tip 6: Ben je erbij in Rusland? Fotografeer alle hotspots

Volg jij onze voetbaltrots op weg naar eeuwige roem? Fotografeer dan alle hotspots van de speelsteden waar België aantreedt. Van het Rode Plein in Moskou tot de bezienswaardigheden van de Olympische Spelen in Sotsji.

We wensen je een top WK!

België voetbal WK

Bekijk uit de categorie Foto ook:

Reageer