Kruidvat canvas Beste van de Test door Test-Aankoop!

canvas-header

Onze canvassen zijn van topkwaliteit

Wij zijn blij! Test-Aankoop heeft een test gedaan met afdrukken op canvas en Kruidvat is hierbij gekroond tot Beste van de Test. Lees snel door en ontdek waarom onze canvassen zo goed scoorden.

Foto op canvas afdrukken

Foto’s op canvas laten afdrukken is populair. Je mooiste herinneringen blijven zo bewaard én je hebt unieke decoratie aan je wand hangen. Zoals Test-Aankoop zegt: “Het is chiquer dan een ordinaire poster en minder stijf dan een ingekaderde foto”.

Wil je weten waarom een foto op canvas leuk is als wanddecoratie? Lees dan deze 3 redenen waarom een foto op canvas geweldig is.

Er zijn veel online fotodiensten die aanbieden om je foto op canvas af te laten drukken. Voor deze test heeft Test-Aankoop een foto van een zonsondergang in de bergen door verschillende online fotoservices af laten drukken. Hierbij is gekozen voor het formaat van 60 bij 40 centimeter. Na ontvangst van het canvas beoordeelden zij onder meer de kleurweergave, de weergave van details en natuurlijk de prijs.

Groot verschil in prijs

Bij dit laatst viel het grote verschil in prijzen tussen de verschillende online fotodiensten enorm op. Gemiddeld betaal je voor een fotoafdruk op canvas zo’n 52 euro. Bij ons betaal je 44.49 euro voor een foto op canvas. Daarmee zitten we dus ruim onder het gemiddelde.

canvas-sfeerbeeld-1

Kwaliteit van de foto

Kruidvat leverde de beste fotokwaliteit. Waar bij andere fotodiensten de kleurweergave vaak minder was, was dit bij onze canvas wel goed. Ook is ons canvasdoek mooi egaal geweven. Hierdoor komt je foto het beste tot zijn recht. We krijgen daarom 75 punten van Test-Aankoop en zijn daarmee de Beste van de Test. Zoals Test-Aankoop zelf aangeeft:
“Uitstekende fotokwaliteit. Het canvasdoek is ook van erg goede kwaliteit. Materiaal om het canvas aan de muur op te hangen wordt meegeleverd. De prijs ligt ferm onder het gemiddelde van €52.”

1

Bekijk uit de categorie Foto ook:

Reageer