Kijk terug op afgelopen jaar met een prachtig foto jaarboek

header

Maak je eigen jaarboek!

Een jaar lijkt snel voorbij te gaan, maar vaak gebeurt er ontzettend veel. Misschien ben je wel verhuisd, heb je je eerste kindje gekregen of ben je je eigen bedrijf begonnen. Allemaal dierbare momenten die je niet wil vergeten. Leg deze daarom vast in een foto jaarboek met al je mooiste foto’s van afgelopen jaar. Hier lees je hoe je dat doet.

Voldoende ruimte voor al je herinneringen

Met onze handige fotosoftware maak je heel gemakkelijk je eigen jaarboek. Omdat je waarschijnlijk heel veel mooie momenten hebt, kun je het beste een Large fotoboek kiezen. Kom je nog steeds ruimte tekort? Dan voeg je heel makkelijk meer pagina’s toe.

De belangrijkste pagina

De voorkant is misschien wel de belangrijkste pagina van je boek. Dit is wat iedereen als eerste ziet. Zet hier een foto op waar je het hele jaar in terugziet. Misschien is dat wel een foto van jullie eerste huis samen of de eerste foto van jullie kindje. Vergeet niet om op de voorkant in mooie cijfers het jaartal te zeten.

Sfeerbeeld-1

Deel je fotoboek in

Deel je jaarboek in verschillende ‘hoofdstukken’ in. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de verschillende maanden of seizoenen. Gebruik voor elke periode kleuren die bij dat gedeelte passen, zoals zonnige kleuren tijdens de zomermaanden en warme herfstkleuren in het najaar. Ook kun je clipart bij je foto’s plaatsen voor extra effecten.

Top 10 van afgelopen jaar

Het is ook leuk om een top 10 van je mooiste foto’s van het afgelopen jaar te maken. Plaats deze foto’s overzichtelijk aan het begin van je fotoboek als een soort intro. Zet elke foto op een aparte pagina of maak een collage verdeeld over twee pagina’s. Met behulp van een tekstvakje zet je bij elke foto het nummer.

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Vaak zegt een foto meer dan duizend woorden, maar soms wil je toch een paar woorden of een mooie herinnering bij de foto zetten. Ook daar is ruimte voor in je jaarboek. Je zet heel makkelijk een tekstvak op een pagina en plaatst hier je eigen tekst in. Pas eenvoudig de lettergrootte, het lettertype en de tekstkleur naar wens aan.

Sfeerbeeld-2

Mooi aandenken

Naast foto’s heb je misschien ook andere spulletjes als aandenken aan afgelopen jaar. Je kunt bijvoorbeeld concertkaartjes, bijzondere (kranten)artikelen, een tram- of busticketje uit het buitenland of geboorte- of trouwkaartjes verzamelen. Verwerk deze ook in je fotoboek. Dat kan heel simpel: scan ze in of fotografeer ze en plaats ze als afbeelding in je fotoboek. Zo blijven ze voor altijd bewaard!

Direct jouw fotoproduct maken? Ga naar de webshop:

Bekijk uit de categorie Foto ook:

Reageer