Kruidvat BLOG

Welke maat ondergoed heb je nodig?

Een knellende slip die de hele tijd omhoog kruipt? Een te grote boxer die opkrult onder je broek? Ondergoed dat niet goed past, is niet fijn. Maar hoe weet je welke maat ondergoed je nodig hebt? Je ontdekt het hier.

De juiste maat ondergoed

Bij het kopen van nieuwe slips, bh’s en boxers is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Hiervoor geldt doorgaans dat je dezelfde maat aan kan houden als de maat van de rest van je kleding. Heb je voor je broeken altijd maat 40? Dan heb je deze maat waarschijnlijk ook voor je ondergoed nodig.

Wist je dat we voor ons Kruidvat ondergoed een handige maattabel hebben? Hierin zie je welke kledingmaat bij welke maat ondergoed hoort. Zo weet je zeker dat je de juiste maat kiest.

Hoe weet je of ondergoed goed past?

Goed passend ondergoed is erg belangrijk. Je moet eigenlijk niet voelen dat je het aanhebt. Maar hoe weet je wanneer je slips of boxers goed passen? Houd hierbij deze richtlijnen aan:

  • Blijft het ondergoed niet mooi om je billen zitten en zakt het af of heb je als het ware stof over? Probeer dan eens een kleinere maat.
  • Ondergoed mag best aansluitend om je lichaam zitten, maar moet niet knellen. Zit je ondergoed te strak en voel je het duidelijk zitten? Neem dan een maat groter.
  • Zorg ervoor dat je ondergoed altijd comfortabel zit. Zit je slip niet lekker? Probeer dan eens een ander model.
  • Stem je ondergoed af op je outfit. Onder een strak jurkje staat een invisible slip of shapewear mooier, terwijl je onder een spijkerbroek prima een boxer kan dragen. Niet alleen de juiste maat telt, maar dus ook het juiste soort ondergoed.

Kruidvat ondergoed

In ons assortiment Kruidvat ondergoed vind je allerlei soorten ondergoed, van slip tot maxi en van ondergoed van bamboe tot corrigerend ondergoed. Met de handige maattabel weet je precies welke maat je nodig hebt. Zo weet je zeker dat je ondergoed goed zit!

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

De leukste haarstijlen voor kort, halflang en...
close

Next

Gelnagellak: zelf aanbrengen en verwijderen