Kruidvat BLOG

The Master Perfumer collectie voor hem

the masterperfumer voor hem

Topparfums voor een verrassend lage prijs

Draagt hij al jaren hetzelfde parfum dat hij ooit als kerstcadeau heeft gekregen? Dan is het tijd voor iets nieuws! Laat hem eens een nieuw parfum proberen uit The Master Perfumer collectie voor hem.

En pssss … een nieuw geurtje voor hem uitzoeken is goedkoper dan je denkt! The Master Perfumer collectie bestaat namelijk uit een bijzonder betaalbare serie eau de toilettes voor hem. De geuren zijn samengesteld door echte geurexperts die ook parfums maken voor merken als Hugo Boss, adidas en Ralph Lauren. Die weten dus wel waar ze het over hebben!

De eau de toilettes worden gemaakt met de beste ingrediënten en doen niet onder voor de luxe geuren. Waarom zijn ze dan goedkoper? Omdat er geen marketingpoespas aan wordt besteed. Dus geen dure jachten waarop een knap model met een vrouwelijke schoonheid naast zich een flesje parfum aanprijst.

The Master Perfumer collectie vind je alleen bij Kruidvat. En het is, met makkelijk een miljoen flesjes per jaar over de toonbank, ook de bestverkochte lijn parfums bij Kruidvat. Laat je overtuigen, net als zoveel andere klanten en check welke geur bij jouw man, vriend of lover past.

Het sportieve type

Hij is niet te stoppen als het om sporten gaat. Je wordt er soms knettergek van, maar waardeert z’n tomeloze energie ook wel. Bij hem past een frisse geur vol energie. Nu zal hij helemaal niet meer te stoppen zijn.

Onze aanraders:
Azur Fresh met citrus, cedar en musk
Blue Spice met sinaasappel, kaneel en tonkaboon

De super mannelijke man

Is hij echt super mannelijk, je voelt zijn mannelijke hormonen bijna als je in zijn buurt bent, grrrrrrr. Hij kan wel een wat zwaardere geur hebben.

Onze aanraders:
White Leather met vetiver, leer en wierook
Black Wood met citroen, patchouli en cederhout
Dark Tobacco met iris, leer en amber

Het jongensachtige type

Boys will be boys. Hij blijft altijd een jochie en jij bent compleet gevallen voor z’n jongensachtige streken. Bij hem past een speelse, jonge, fruitige geur. Deze geeft hem een nog ondeugender uitstraling.

Onze aanraders:
Wild Denim met lavendel, musk en mos
Black Musk met citroen, lavendel en musk

De echte gentleman

Is hij het type dat deur voor je openhoudt en altijd onberispelijk gekleed is? Bij de echte heer past een warme, chique geur.

Onze aanraders:
White Cedar met tangerine, kardamom en cederhout
Marine Aqua met bergamot, marine noten en musk

Ben je op zoek naar een parfum voor haar? Check dan The Master Perfumer collection voor haar.

close

Previous

Hoeveel en waar gebruik je parfum of aftersha...
close

Next

The Master Perfumer collectie voor haar