Kruidvat BLOG

Heb jij onze nieuwste Kruidvat make-up al gespot?

Ben jij fan van onze Kruidvat make-up? Dan kan je vast niet wachten om onze nieuwe make-up uit te proberen. We hebben onze Kruidvat make-uplijn namelijk uitgebreid met verschillende nieuwe helden. Je vindt nu alles voor je ogen, mond, huid, wenkbrauwen en nagels in één verzameling. En dat verdient een mooie plek in onze winkel en webshop!

Nieuwe Kruidvat make-up in onze winkels

Ook onze nieuwe Kruidvat make-up is stuk voor stuk onmisbaar, van de allerbeste kwaliteit en heel voordelig. Met de uitbreiding van ons assortiment bieden we alles voor een complete make-uplook. Van klassiekers die niet mogen ontbreken in je beautybag tot innovatieve producten om eens te proberen, je vindt alles voor je ogen, mond, huid, wenkbrauwen en nagels bij elkaar. Superoverzichtelijk! Alle Kruidvat make-up is 100% vegan en met een spotprijs vanaf 2.89 betaal je nooit teveel.

Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we onze Kruidvat make-up een mooie plek in de winkel gegeven. Je vindt alle Kruidvat make-up in de wand van de beautyhoek.

Wij helpen je kiezen!

In het nieuwe schap hebben we onze Kruidvat make-up overzichtelijk neergezet en helpen we je makkelijk een keuze te maken. Van lip tot brow en van prime-it tot nail, alles is overzichtelijk ingedeeld. Op deze manier maak je altijd de juiste keuze, van klassieker tot must-have.  

Ons Kruidvat make-upassortiment is flink uitgebreid en daarom dagen we je uit om onze nieuwe make-up te spotten én uit te proberen. Ga dus snel naar een Kruidvat winkel bij jou in de buurt!

Natuurlijk is al onze Kruidvat make-up ook online verkrijgbaar. In de webshop vind je aan de linkerkant een handig filter waarmee je makkelijk vindt wat je zoekt. Zo maken we het voor jou makkelijk, zowel in de winkel als online.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Kruidvat make-up: ons assortiment is uitgebre...
close

Next

Vegan make-up en cosmetica: wat betekent dat?