Kruidvat BLOG

What to hair?! 3 looks voor het juiste moment

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 13/04/2022

What to hair?! 3 looks voor het juiste moment

Je kent het wel. Heb je eindelijk de perfecte outfit voor een bepaalde situatie gevonden, moet je nog aan je haar beginnen. Maar hoe zorg je nu voor de perfecte hairlook voor het juiste moment? Don’t worry, we’ve got your back. Of je nu op zoek bent naar een look voor een party (we mogen weer!), een sollicitatie of toch nog even de deur uit moet op een lazy day: in samenwerking met Zenner laten wij je zien hoe je in een paar simpele stappen een kapsel creëert die perfect past bij het juiste moment. Het enige dat je nodig hebt, zijn de producten van Zenner.

Look 1: It’s party time!

Eindelijk, we mogen weer! En als je na al die tijd de cafés en clubs weer in kunt, mag je best een beetje uitpakken. Met de anti-klit haarborstel, zelfklevende krullers, krullerclips en het diadeem van Zenner ben je in no-time ready to party. De zelfklevende krullers van Zenner blijven makkelijk zitten in je haar en geven een prachtige, losse krul. Style je prachtige lokken vervolgens met een mooie diadeem, en voilà! Je bent klaar voor een feestje.

Look 2: Sollicitatie

Een sollicitatie is altijd spannend. Je wilt er niet alleen verzorgd en netjes uit zien, je look moet ook een beetje comfortabel zijn. Je wilt je tenslotte kunnen focussen op het gesprek. Wij laten je zien hoe je je haar met de staartklem van Zenner moeiteloos opsteekt. En eh, zit het even niet meer goed omdat je door weer en wind bent gefietst? Dan kun je de clip gemakkelijk opnieuw inzetten. Zorg dan ook dat je de DUOO Brush bij je hebt, dan is je haar in no time ontklit, glanzend en pluisvrij.

Look 3: Lazy day

Lig je heerlijk te Netflixen onder een kleedje op je luie zondag, moet je tóch nog even de deur uit voor een boodschap. Wij laten je zien hoe je haar snel goed zit, zonder al te veel moeite. Zelfs als het niet perfect in model zit, met een stylish scrunchie van Zenner creëer je eenvoudig een mooie hairlook. Ze komen in veel verschillende kleuren, zodat ze altijd perfect matchen met je comfy huispak.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Een geur voor elk humeur. Boost je stemming m...
close

Next

3 easy haarstijlen met slechts 1 product