Kruidvat BLOG

De 7 must-haves van Essence voor deze zomer

Article_header_27 - 2021 - De 7 must-haves van Essence voor deze zomer

Deze beautyproducten moet je hebben!

Heerlijk naar het strand en tot ‘s avonds laat op het terras zitten. Heerlijk! Hierbij wil je er natuurlijk op je best uitzien. Daarom hebben wij 7 zomerse must-haves van Essence voor je op een rijtje gezet. Deze beautyproducten zijn deze zomermaanden onmisbaar!

1 – Essence All About Matt! Oil Control Blotting Paper

Krijg jij ook altijd zo’n glimmend gezicht in de zomer? Doe dan een pakje blotting paper in je handtas. Waar je ook bent, op elk moment van de dag pak jij die glans aan. Het blotting paper bevat groene thee-extract en is makkelijk in gebruik. Je dept het gewoon zachtjes over je gezichtshuid. Overtollige olie en talg wordt opgenomen, je make-up wordt verfrist en je hebt weer een matte uitstraling. Zo kom jij de dag wel door!

2 – Essence Lash Princess False Lash Effect Black Waterproof Mascara

Een waterproof mascara is je go to beautyproduct voor een zomerse dag. Ook na een verfrissende duik in zee zit je mascara nog goed! Deze mascara geeft je dramatisch volume waarmee je ook zeker weten de aandacht van die leuke jongen weet te trekken.

3 – Essence Liquid Ink 01 Black Waterproof Eyeliner

Wat voor je mascara geldt, geldt zeker ook voor je eyeliner. Wil je pandaogen na een duik voorkomen? Gebruik dan deze waterproof eyeliner. Hiermee creëer je in een handomdraai een prachtig lijntje dat de hele dag mooi blijft, wat je ook gaat doen.

4 – Essence Lip Care Booster Lip Butter

In de zomer hebben je lippen het zwaar. De zon droogt ze uit waardoor ze niet meer zo zacht en soepel zijn als dat je wilt. Zorg er daarom voor dat je altijd deze lipboter bij je hebt. De lipboter met 10% kokosolie herstelt en verzorgt je gebarsten lippen en maakt ze weer zacht, vol en glad.

5 – Essence Hello, Good Stuff! Face Mask

Niet alleen je lippen, maar ook je huid kan wel wat extra’s gebruiken na een stranddag. Verwen je gezichtshuid in de zomer daarom regelmatig met een maskertje. Dit masker is een energieboost voor je zintuigen. Het laat je vermoeide huid stralen en maakt haar soepel. Je hoeft het gezichtsmasker slechts 2 tot 3 minuten in te laten trekken en daarna kun je het al afspoelen. Ideaal!

6 – Essence Hello, Good Stuff! Depuff Eye Serum

Ben je net iets te lang op het terras blijven zitten? Dit oogserum geeft je een wakkere blik. De hydraterende formule geeft je vermoeide ogen een wake-upboost. Zo ben je in no time klaar voor een nieuwe dag!

Sfeerbeeld_27 - 2021 - De 7 must-haves van Essence voor deze zomer

7 – Essence Express Nail Dry Spray

Ben je bijna te laat voor het ontbijt in je hotel, maar moet je je nagels nog lakken? Geen probleem, want met deze nagelspray zijn ze in 60 seconden droog. En dat zonder vettig laagje! De compacte spray past met gemak in je koffer en is dus ideaal voor op vakantie.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Collageenpeptiden: onmisbaar in je huidverzor...
close

Next

In 1 stap mooi jezelf met Maybelline