Kruidvat BLOG

Alleen bij Kruidvat: Maybelline Instant Perfector Matte 4-in-1

Exclusief bij Kruidvat: Maybelline Instant Perfector Matte 4-in-1

We hebben een primeur bij Kruidvat. Het allernieuwste product van Maybelline is namelijk als eerste bij ons verkrijgbaar. Dus grijp je kans vanaf 14 februari. Want dan ligt de nieuwe Maybelline Instant Perfector Matte 4-in-1 voor je klaar. De perfector vervaagt en camoufleert oneffenheden, matteert en egaliseert je gezicht. En dat allemaal met één handig product.

Over Maybelline Instant Perfector Matte 4-in-1

Om je gezicht te transformeren naar een perfecte look heb je heel wat nodig. Zoals een primer, een concealer, een getinte dagcrème of foundation en een matterend poeder. Maybelline maakt het je een stuk makkelijker door alle vier deze producten in één te stoppen: primer, concealer, matterend poeder en BB-crème. Kortom, in één makkelijke en snelle stap transformeer je je uiterlijk naar een perfecte, natuurlijke make-up look. Een slimme innovatie die ideaal is voor je drukke leven of voor als je een makkelijk product zoekt dat snel perfect resultaat geeft.

Wat doet het voor je huid?


Maybelline Instant Perfector Matte 4-in-1 vervaagt je poriën zodat ze minder opvallen. Het matterende poeder absorbeert de talg die je overdag produceert. De concealer camoufleert onvolkomenheden in je gezicht. En de getinte BB-crème zorgt er tenslotte voor dat je huidskleur wordt geëgaliseerd met een lichte dekking. Met deze alles-in-één skin perfector van Maybelline heb je dus direct een perfecte matte look, met een gewichtloos gevoel.

De tinten

Maybelline Instant Perfector Matte 4-in-1 heeft een opgeklopte textuur met een luchtige, matte formule en is verkrijgbaar in verschillende tinten die zich aanpassen aan je huidskleur. Er is dus altijd wel een tint die bij jouw mooie huid past. Je kunt kiezen uit Fair Light, Light, Light Medium, Medium, Medium Deep en Deep.

Hoe breng je het aan?

Maybelline maakt het je makkelijk. Gebruik je vingers of een kwast om de Maybelline Instant Perfector Matte 4-in-1 over je hele gezicht aan te brengen en om een gelijkmatige huid te krijgen. De perfector versmelt namelijk met je huidskleur.

Mis ‘m niet!

Nieuwsgierig geworden naar de Maybelline Instant Perfector Matte 4-in-1? Kom dan snel naar de winkel. Of bestel dit bijzondere product in onze webshop.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Met een kleiner budget nog steeds een mooie l...
close

Next

Kapotte lippen: hoe herstel je ze? | Kruidvat...