Kruidvat BLOG

3 easy haarstijlen met slechts 1 product

Leestijd: 2 minuten
Geplaatst op: 13/04/2022

3 easy haarstijlen met slechts 1 product

Er zijn van die dagen dat je inspiratieloos bent als het aankomt op je haar. Je draagt het al weken los, in dezelfde paardenstaart of in die eeuwige halve knot, maar je wilt wel eens wat anders. Dat snappen we. Samen met Zenner laten wij je zien hoe je eenvoudig drie creatieve, simpele haarlooks maakt met slechts één product. Met die ene haarklem of die schuifspeldjes kun je namelijk veel meer dan je denkt. Het is helemaal niet zo lastig om creatief met je haar om te gaan, als je maar wat inspiratie hebt.

3 looks met de Zenner Stay-in-Hair haarklem

Je kunt er niet meer omheen: de grote haarklem is terug van weggeweest en hélemaal on trend. We laten je zien hoe je gemakkelijk drie verschillende looks maakt met de Stay-in-Hair haarklem van Zenner. Het fijne aan deze klem is dat hij een rubberen laagje heeft, waardoor hij niet uit je haar glijdt en de hele dag op zijn plek blijft. De Stay-in-Hair haarklem is verkrijgbaar in drie verschillende formaten. In de video gebruiken we het grootste formaat.

3 looks met de duurzame haarklemmetjes van Zenner

Wist je dat Zenner sinds kort ook haarklemmen van bio-based materiaal en gerecycleerd plastic in het assortiment heeft? De klemmetjes zijn veelzijdiger dan je denkt! In deze video laat een hairstylist je zien hoe je er eenvoudig drie creatieve looks mee maakt.
Of je nu gaat voor los of vast haar, met de duurzame klemmetjes zit je goed. Extra goed zelfs, want de bio-based klemmetjes bestaan voor het grootste deel uit het restmateriaal van mais, en de haarklemmen van gerecycleerd materiaal zijn gemaakt van 100% gerecycleerd plastic. Deze looks zijn dus niet alleen goed voor jou én je portemonnee, maar ook voor het milieu.

3 looks met de Zenner Extra Grip haarschuifjes

Ofwel met bobbypins of schuifspeldjes kun je véél meer dan alleen het opsteken van je haar. Wist je dat de Extra Grip haarschuifjes van Zenner het namelijk ook heel goed doen als haaraccessoire? In deze video laat een hairstylist je drie creatieve looks met de bobbypins zien.
De haarschuifjes hebben een wat ruwer laagje zodat ze extra goed op hun plek blijven zitten. Ze komen in verschillende maten en kleuren, zodat jij altijd het schuifje vindt dat bij je past. En eh, ben je je bobbypins nu altijd kwijt? Geen paniek, de DUOO Brush die in de video wordt gebruikt heeft niet alleen twee zijden voor nat én droog haar, hij heeft ook een handige opbergruimte voor je haarschuifjes.

left arrow left arrow
Showing > of results


close

Previous

What to hair?! 3 looks voor het juiste moment
close

Next

Voor elk huidprobleem een ander serum. Een aa...