Kruidvat BLOG

10 dingen die je moet weten over panty’s

anni-rolfi-panty-heade2r

Dit wist je nog niet over het dragen van panty’s

Panty’s, you hate them or you love them. Elke vrouw probeert zich wel eens in een panty te hijsen. De één vindt ze geweldig en de ander vindt ze juist een verschrikking. Tot welke groep je ook hoort, we hebben wat verrassende feitjes over het dragen van panty’s op een rij gezet. Wie weet verandert jouw mening over panty’s wel na het lezen van deze blog. En ben je alvast benieuwd naar alle panty's van Anni Rolfi? Bekijk ze op de webshop!

Onze tip: Maak je geen zorgen meer over eventuele ladders in je panty. De Anni Rolfi Anti-Ladder 15 Den Panty is een matte, extra zachte panty. De panty is verstevigd met lycra fusion garen om ladders te voorkomen.

Alles over panty’s

Eerst even terug in de geschiedenis. Door de opkomst van de minirok kwam ook de panty op. De panty lijkt op een maillot en is eigenlijk een nylonkous met een broekje.

Er valt veel te vertellen over de panty, wist jij bijvoorbeeld dat:

  • Denier iets zegt over de dikte van de panty? Hoe hoger dit getal, hoe dikker de panty.
  • Het belangrijk is dat de juiste maat koopt? Bij een te kleine panty zakt het kruis en bij een te grote panty heeft het broekje geen grip.
  • Je panty’s soms één maat te groot moet kopen? Zo voorkom je, zeker als je lange benen hebt, dat het kruis halverwege je bovenbenen hangt.
  • Er een speciale manier is om je panty aan te trekken? Draag geen sieraden waarmee je je panty kan beschadigen. Rol een been van de panty op tot het deel van de tenen en steek je voet hier voorzichtig in. Rol de panty uit tot aan je enkel en vervolgens tot je knie. Doe dit daarna ook voor je andere been. Hierna trek je de panty rustig op tot over je heupen.
anni-rolfi-panty-rond--sfeerbeeld
  • Bodylotion helpt om de panty makkelijker aan te trekken? Je benen worden na het insmeren gladder en de panty glijdt zo makkelijker over je been.
  • In een donkere panty je benen slanker lijken? Een panty met veel kleuren en een printje geeft je benen juist meer volume.
  • Veel glans in je panty de aandacht naar je benen trekt? Bij sommige gelegenheden is dat perfect, bij andere kies je liever voor een matte variant.
  • Je schoenen bij je panty moeten passen? Over het algemeen geldt dat je schoenen donkerder moeten zijn dan je panty. Als je schoenen en panty dezelfde kleur hebben, lijken je benen vaak langer. Hebben ze een andere kleur? Dan lijken je benen vaak korter en breder.
  • Je je panty in een speciaal waszakje en niet warmer dan 30 graden moet wassen?
  • Je panty niet in de droger mag en je hem ook niet in de zon mag laten drogen?
close

Previous

10 redenen waarom kort haar geweldig is
close

Next

De do’s en don’ts voor prachtig lang haar