Nieuw! Kruidvat Gummies voor je haar en huid

Header_gummies

Schoonheid komt van binnenuit!

We worden ons er steeds bewuster van dat uiterlijke schoonheid begint bij een gezond innerlijk. Gezond en gevarieerd eten en voldoende bewegen zijn onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Kruidvat heeft nu iets nieuws om je te helpen bij een gezond innerlijk en mooi uiterlijk: gummies voor je huid en haar! Ze werken van binnenuit en laten je van buiten stralen. Lees er hier alles over.

Ondersteun je huid en haar met onze beauty gummies

Kruidvat gummies zijn te gek voor je haar en huid en oh my, ook nog eens heel betaalbaar! De gummies ondersteunen je huid en haar met hooggedoseerde vitaminen. Je huid wordt zo van binnenuit ondersteund. Je haar behoudt de glans.

En het goede nieuws is: ze hebben een lekkere fruitsmaak, zien er geweldig uit, zijn makkelijk te kauwen en kosten slechts 7.99. We stellen ze hier graag aan je voor.

Oh my hair gummies

Deze beauty gummies voor je haar bevatten biotine dat bijdraagt aan een normale haargroei. De biotine en zink in de gummies zijn goed voor de conditie van je haar en het behoud van glanzend haar. De gummies zijn geschikt voor vegetariërs.

Oh my skin gummies

De gummies voor je huid bevatten vitamine A en E. Vitamine A ondersteunt het herstellend vermogen van je huid. Vitamine C draagt bij aan de vorming van lichaamseigen collageen dat je huid verstevigt. Vitamine E helpt gezonde lichaamscellen beschermen.

Oh my sun gummies

Deze gummies bevatten vitamine A, C en biotine die je huid van binnenuit verzorgen. Vitamine E helpt de huidcellen te beschermen tegen oxidatieve schade door uv-straling van de zon. De gummies bevatten daarnaast betacaroteen. De gummies zijn geschikt voor vegetariërs.

Wil je ook zorgen voor beauty van binnenuit? Bestel de Kruidvat gummies dan nu in onze webshop of ga naar de winkel!

Sfeerbeeld -Gummies

Bekijk uit de categorie Beauty ook:

Reageer