5 Kruidvat Merk producten verkozen tot Huismerkproduct van het Jaar 2021!

Header_5 Kruidvat Huismerkproduct van het Jaar

Onze winnaars!

Fantastisch nieuws! Maar liefst vijf van onze Kruidvat Merk producten zijn verkozen tot Huismerkproduct van het jaar 2021*. En daar zijn wij natuurlijk heel erg trots op. Wij vertellen je hier graag meer over onze winnaars.

Gekozen Huismerkproduct van het Jaar 2021

Aan deze prijs ging een groot, onafhankelijk onderzoek vooraf. Onderzoeksbureau Nielsen deed consumentenonderzoek onder een panel van 10.000 consumenten. Vervolgens werden de producten bij 120 gezinnen thuis getest. Zij hebben de producten beoordeeld op vier criteria:
• Aantrekkelijkheid
• Innovatie
• Aankoopintentie
• Test

Op basis hiervan zijn onze Kruidvat Biotine 1000ug Tabletten, Kruidvat No Ammonia Crème Haarkleuring, Kruidvat Arch Perfector Eyebrow Micro Pen, Kruidvat Natures shampoo en Kruidvat luiers maat 0, 1 en 2 verkozen tot Huismerkproduct van het Jaar 2021!

Kruidvat Biotine 1000ug Tabletten

Je beauty van binnenuit ondersteunen. Dat is wat Kruidvat Biotine (1000ug) doet. Biotine is namelijk goed voor je huid, haren, geheugen en concentratie. Ook activeert biotine de natuurlijke energie in je lichaam. Wij hebben het supplement zo samengesteld dat het ook geschikt is voor vegetariërs en veganisten. Deze hoogwaardige biotine is tegen een zeer scherpe prijs verkrijgbaar.

Kruidvat No Ammonia Crème Haarkleuring

Kruidvat No Ammonia Crème Haarkleuring is milder dan gewone haarkleuring waardoor je haar een mooiere glans behoudt. Met een fijne geur en perfecte grijsdekking zorgt de formule voor een rijke, natuurlijk ogende kleur en een langdurig kleurresultaat. Kruidvat Crème Haarkleuring is eenvoudig aan te brengen, drupt niet en geeft een natuurlijke kleur in slechts 30 minuten. En dat voor een zeer voordelige prijs!

Kruidvat Arch Perfector Eyebrow Micro Pen

Voor een prachtige ooglook moeten je wenkbrauwen on fleek zijn. Met onze Eyebrow Micro Pen creëer je met gemak de perfecte wenkbrauwen. De drietandige kam van deze wenkbrauwpen zet eenvoudig haarfijne lijntjes voor natuurlijke, volle wenkbrauwen. De pen is smudgeproof zodat je wenkbrauwen de hele dag in bedwang zijn. Een uniek product, scherp geprijsd en 100% vegan!

Sfeerbeeld_round_5 Kruidvat Huismerkproduct van het Jaar

Kruidvat Natures shampoo

Goed voor jezelf én de natuur zorgen. Vanuit die passie ontwikkelden wij onze Kruidvat Natures shampoo. Een nieuw en vegan product met een verpakking van gerecycled materiaal en biologische ingrediënten. De milde, pH-huidneutrale formule reinigt je haar en hoofdhuid op zachte wijze. Met als resultaat schoon haar dat soepel en glad aanvoelt. Kruidvat Natures is hét bewijs dat duurzaam niet duur hoeft te zijn.

Kruidvat luiers maat 0, 1 en 2

Door een nieuwe technologie met drie absorberende kanalen houden onze luiers je baby's billetjes langdurig droog. Het vocht wordt namelijk snel opgenomen en gelijkmatig verspreid. Voor het beste draagcomfort zijn Kruidvat luiers bovendien fluweelzacht en ultradun. Ze zijn dermatologisch getest, gekwalificeerd met het EU Ecolabel en vrij van allergenen als latex, lotion en parfum. Een verantwoordelijke keuze voor je baby, het milieu én je portemonnee.

Meer hoeven we niet te zeggen, toch? Wil jij onze prijswinnende producten uitproberen? Bestel ze dan nu in onze webshop.

Kruidvat Merk. Probeer ‘t en je bent verkocht!
*Online studie en test uitgevoerd door Nielsen/treetz op een totaal van 10.000 consumenten in België eind 2020 - productoftheyear.shop.

Bekijk uit de categorie Beauty ook:

Reageer