3 tips voor XXL Bambi-ogen met lange, volle wimpers

Bambi-XXL-header

Zo krijg je net zulke mooie wimpers als Bambi!

Ben jij ook jaloers op die prachtige oogopslag van Bambi? Droom je van grote, sprekende ogen met lange en volle wimpers? Je Bambi eyes zijn dichterbij dan je denkt! Hier vind je 3 tips om je ogen groter te laten lijken en de Bambi-look te creëren.

Veel vrouwen (én mannen) zijn dol op grote Bambi-ogen. Ze geven je een wakkere, frisse blik en een stralende en open uitstraling. De stand van je wimpers speelt hierbij een grote rol: als je wimpers naar boven wijzen in plaats van naar voren, lijken je ogen een stuk groter. Vandaar dat onze eerste tips gaan over de perfecte mascara en hoe je deze het beste kunt aanbrengen.

Tip 1 - Gebruik de juiste mascara!
Wil jij ook ultieme Bambi-ogen? Om jezelf net zo’n oogopslag te geven, is het belangrijk om de juiste mascara te gebruiken. Kies een mascara die je wimpers niet alleen verlengt, maar ook volume geeft. Daarbij wil je natuurlijk wel alle wimpers kunnen bereiken om het meeste uit je wimpers te halen.

Onze tip: gebruik de Bambi XXL Oversized Eye mascara van L’Oréal Paris. Deze mascara geeft je direct langere wimpers voor de ultieme open blik. Hiermee ga je voor wimpers met XXL lengte en volume. Met de ultraflexibele borstel verleng je je wimpers gemakkelijk.

bambi-XXL-sfeer

Tip 2 - Breng je mascara op de juiste manier aan
Om Bambi eyes te krijgen is het belangrijk dat je de mascara aanbrengt op de volledige lengte van elke afzonderlijke wimper. Volg deze stappen om dit voor elkaar te krijgen:

  • Stap 1: breng de volume- en lengtemascara aan op je wimpers door het borsteltje van de wimperaanzet naar het wimperuiteinde te bewegen.
  • Stap 2: beweeg het borsteltje in een zigzaggende beweging zodat je je wimpers extra separeert en accentueert.

Voor een extra Bambi-effect kun je de mascara met meerdere laagjes opbouwen.

Tip 3 - Epileer je wenkbrauwen
Ze zitten iets verder bij je ogen vandaan, maar hebben wel een grote invloed op hoe je ogen eruit zien: je wenkbrauwen. Als je grote ogen wilt, zijn nette, hoge wenkbrauwen een must. Epileer je wenkbrauwen zodat ze strak zijn en mooi in model. Borstel je wenkbrauwhaartjes lichtjes omhoog.

Bonustip: breng een dunne eyeliner boven je ogen aan
Voor een grote-ogen-effect gebruik je een dun lijntje eyeliner vlak boven je bovenste wimperrand. Start zo dun mogelijk, iets voorbij de binnenkant van je oog, en laat de lijn iets uitlopen naarmate je dichter bij de buitenkant komt. De L’Oréal Paris Perfect Slim eyeliner is een goede eyeliner om te combineren met de Bambi Eye mascara. Gebruik geen eyeliner in je waterrand want dit laat je ogen juist kleiner lijken.

Geniet van je stralende Bambi-ogen! En vergeet vooral niet af en toe onschuldig te knipperen.

Benieuwd naar ons hele L’Oréal Paris make-upassortiment? Ga dan snel naar onze webshop!

Bekijk uit de categorie Beauty ook:

Reageer