Kruidvat BLOG

Help spuitluiers voorkomen met onze nieuwe capture pocket!

Help spuitluiers voorkomen met onze nieuwe capture pocket!

Oh nee! Wat hoor je daar! Voor je het weet hangt je baby helemaal vol dunne ontlasting. Elke ouder kent ze wel; de bekende spuitluiers. De ontlasting van je baby zit echt overal en er lijkt geen luier tegen bestand te zijn. Tot dit moment: want in een aantal van onze Kruidvat luiers zit nu een speciale capture pocket. Dé oplossing om die explosieluiers te helpen voorkomen. Hier lees je er alles over.

Wat zijn spuitluiers?

Veel ouders maken zich druk om de ontlasting van hun baby. Produceert mijn baby te veel stoelgang? Of juist te weinig? En waarom heeft de ontlasting van mijn kindje de ene keer een hele andere kleur dan de andere keer? Zomaar een greep uit de vragen waar veel ouders van pasgeboren baby’s zich mee bezig houden.
De darmen van zo’n kleintje zijn nog volop in ontwikkeling. De ontlasting kan daarom de ene keer heel anders van kleur en consistentie zijn dan de andere keer. En daarbij spelen verkoudheidsvirussen, buikgriep en doorkomende tandjes ook nog eens een rol. Want die kunnen allemaal invloed hebben op de ontlasting van je kleintje.
Elke baby krijgt dan ook vroeg of laat te maken met spuitluiers, vaak ook wel explosieluiers genoemd. Hierbij komt de ontlasting er met meer kracht dan normaal uit en is vaak ook wat dunner. Hierdoor loopt deze soms makkelijk uit de luier en zit je kleintje, en misschien jij ook, helemaal onder. Gelukkig is er nu iets waarmee je dit bij je pasgeboren baby helpt voorkomen.

Hoe helpt de capture pocket spuitluiers voorkomen?

Om spuitluiers te helpen voorkomen hebben wij de capture pocket ontwikkeld. De capture pocket is een soort opvangnetje in de luier. Dit netje vangt de ontlasting op en houdt deze in de luier. En dat scheelt een hoop vuile kleertjes en extra badjes!

In welke Kruidvat luiers zit deze handige capture pocket?

Deze handige capture pocket vind je vanaf nu in onze klassieke Kruidvat NewBorn luiers maat 1 en 2 (de gele pakken). De luiers bieden je daarnaast nog altijd de vertrouwde kwaliteit die je van ons gewend bent voor een zeer scherpe prijs. Meer weten over onze luiers? Ga dan naar Tips voor de bips. Kruidvat helpt je om de juiste luier te kiezen.


Klinkt ideaal, toch? Wacht niet langer en bestel nu onze NewBorn luiers met capture pocket, verkrijgbaar in maat 1 en 2, in onze webshop. Dat scheelt je een hoop gedoe.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Tips voor de bips. Kruidvat helpt je om de ju...