Steun Operation Smile en help wereldwijd kinderen met een hazenlip!

give-a-smile-header

Elk kind verdient een mooie glimlach!

Bij Kruidvat vinden we het belangrijk dat jij je mooi, gezond en goed voelt. Daarom gaan we, ook samen met onze leveranciers, verschillende samenwerkingen aan om gezond en goed voelen  bereikbaar te maken voor iedereen.

Wat is Operation Smile?

Operation Smile is een goed doel dat sinds 1982 in ontwikkelingslanden gratis behandelingen geeft aan kinderen die zijn geboren met een hazenlip (schisis). Volgens Operation Smile heeft ieder kind met schisis recht op een veilige behandeling. Het goede doel heeft een wereldwijd netwerk van vrijwillige (medische) professionals die elk jaar honderdduizenden uren aan de zorg voor kinderen over de hele wereld besteden. Zo hebben deze kinderen weer zicht op een goede toekomst waarin ze zonder problemen kunnen eten, drinken en spreken. Om dit waardevolle, soms levensreddende werk te blijven doen, kan Operation Smile onze hulp goed gebruiken.

Zo steun jij Operation Smile

Wil jij bijdragen aan een mooie toekomst voor kinderen in ontwikkelingslanden die zijn geboren met schisis? Steun dan Operation Smile op een van de volgende manieren:

  • Doneer Jouw spaarpunten
  • Koop Orca Foliumzuur+ in een van onze Kruidvat winkels. Orca doneert van 3 t/m 9 mei 2021 per gekocht product 1 euro aan Operation Smile.
  • Doneer 1 euro bij het plaatsen van je online bestelling (te kiezen bij het afrekenen).

Bekijk uit de categorie Baby & Kind ook:

Reageer