Het gemak van luierbroekjes

Header_luierbroekjes-FR

Overstappen van gewone luiers op luierbroekjes

Wordt het verschonen van de luier van je kindje steeds meer een gevecht? Als je kleintje beweeglijker wordt, wil hij vaak moeilijk stil liggen tijdens het verschonen. Tijd om over te stappen op luierbroekjes!

Waarom zijn luierbroekjes zo handig?

Luierbroekjes zijn eigenlijk gewoon luiers, maar dan zonder plakstrips aan de zijkanten. Je trekt ze net zo gemakkelijk aan als een onderbroekje. Zo is het handig om je kindje staand te verschonen.

luierbroekjes

De voordelen:

  • Als je kindje sterker wordt, wordt het liggend verschonen een steeds grotere uitdaging. Bij het verschonen van een luierbroekje kan je kindje rechtop staan. Zo hou je je kleintje makkelijker vast en heb je meer controle.
  • Het luierbroekje verschonen gaat sneller dan het verschonen van een gewone luier. En daar zijn zowel jij als je kindje heel blij mee.
  • Luierbroekjes stimuleren de motorische ontwikkeling. Je kindje moet meer doen om het broekje aan te krijgen. Hij of zij moet de beentjes wat strekken, de heupjes kantelen en als je kindje wat ouder wordt, leert hij of zij zelf het broekje aantrekken.
  • Iedereen weet hoe je een luierbroekje aantrekt. Ideaal voor mensen die onhandig aanrommelen met de plakstrips van een luier. Het broekje hebben ze in no time aan!

Wanneer stap je over op luierbroekjes?

Als je kindje ongeveer 1 jaar oud is, kun je overstappen op luierbroekjes. Het is handig als de beentjes van je kindje sterk genoeg zijn om te staan. Hij hoeft nog niet zelfstandig te kunnen staan, maar wel met een beetje hulp.

Ook ideaal bij de zindelijkheidstraining

Luierbroekjes zijn perfect bij de zindelijkheidstraining. Je kindje kan het broekje zelf naar beneden trekken, net als een onderbroek. En je hoeft het broekje niet na elk toiletbezoek te verschonen.

De test: Kruidvat luierbroekjes

De luierbroekjes van Kruidvat zijn gemaakt van ademende en zachte materialen. Ze zijn vriendelijk voor het huidje van je kindje. Door de super absorberende kern en de perfecte pasvorm absorberen de broekjes net zo goed als gewone luiers. De kwaliteit is bewezen!

In een test hebben 255 moeders de Kruidvat luierbroekjes uitgeprobeerd. Maar liefst 91% was (zeer) tevreden over de kwaliteit. Een aantal reacties:

  • Laura (29): “Echt een super luier. Ideaal. Makkelijk in gebruik en lekt niet. Ik raad alle moeders aan dit broekje te gebruiken.”
  • Esther (37): “Ik ben erg tevreden over deze broekjes. Ze lekken  niet en hebben geen geurtje. Top!”
  • Ellen (26): “Ik gebruikte de normale luiers, maar dit is zoveel praktischer. En super flexibel en zacht voor mijn prinsesje.”
luierbroekje verschonen

84% beveelt de luierbroekjes aan bij andere ouders, vooral vanwege het gebruiksgemak, de elasticiteit, zachtheid, draagcomfort en het EU Ecolabel.

EU Ecolabel

Wist je dat Kruidvat luiers en luierbroekjes het Europees Ecolabel hebben? Dat betekent dat ze voldoen aan de hoge eisen van het onafhankelijke Europese keurmerk EU Ecolabel. Met je keuze voor Kruidvat luiers of luierbroekjes draag je zo een steentje bij aan het milieu, terwijl je toch voor een luier van de hoogste kwaliteit kiest. Een verantwoorde keuze voor je kindje, je portemonnee en het milieu!

Bekijk uit de categorie Baby & Kind ook:

Reageer