Het gemak van luierbroekjes

Header - Kruidvat luierbroekjes

Overstappen van gewone luiers op luierbroekjes

Wordt het verschonen van de luier van je kindje steeds meer een gevecht? Als je kleintje beweeglijker wordt, wil hij vaak moeilijk stil liggen tijdens het verschonen. Tijd om over te stappen op luierbroekjes!

Waarom zijn luierbroekjes zo handig?

Luierbroekjes zijn eigenlijk gewoon luiers, maar dan zonder plakstrips aan de zijkanten. Je trekt ze net zo gemakkelijk aan als een onderbroekje. Zo kun je je kindje heel handig staand verschonen.

Sfeerbeeld - Kruidvat luierbroekjes

De voordelen:

  • Als je kindje sterker wordt, wordt het liggend verschonen een steeds grotere uitdaging. Bij het verschonen van een luierbroekje kan je kindje rechtop staan. Zo hou je je kleintje makkelijker vast en heb je meer controle.
  • Het luierbroekje verschonen gaat sneller dan het verschonen van een gewone luier. En daar zijn zowel jij als je kindje heel blij mee.
  • Luierbroekjes stimuleren de motorische ontwikkeling. Je kindje moet meer doen om het broekje aan te krijgen. Hij moet zijn beentjes wat strekken, zijn heupjes kantelen en als hij wat ouder wordt, leert hij zelf het broekje ophijsen.
  • Iedereen weet hoe je een luierbroekje aantrekt. Ideaal voor mensen die onhandig aanrommelen met de plakstrips van een luier. Het broekje hebben ze in no time aan!

Wanneer stap je over op luierbroekjes?

Als je kindje ongeveer 1 jaar oud is, kun je overstappen op luierbroekjes. Het is handig als de beentjes van je kindje sterk genoeg zijn om te staan. Hij hoeft nog niet zelfstandig te kunnen staan, maar wel met een beetje hulp.

Ook ideaal bij de zindelijkheidstraining

Luierbroekjes zijn perfect bij de zindelijkheidstraining. Je kindje kan het broekje zelf naar beneden doen, net als een onderbroek. En je hoeft het broekje niet na elk toiletbezoek te verschonen.

Ontdek onze nieuwe Kruidvat luierbroekjes

Onze nieuwe Kruidvat luierbroekjes zijn superzacht en hebben allround stretch. Hierdoor hebben ze voor ieder kindje de perfecte fit. In elk pak zitten meer luierbroekjes dan voorheen, maar de prijs blijft hetzelfde. Je bent nu dus goedkoper uit.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel alle Kruidvat luierbroekjes in onze webshop.

luierbroekje verschonen

EU Ecolabel

Wist je dat Kruidvat luiers en luierbroekjes het Europees Ecolabel hebben? Dat betekent dat ze voldoen aan de hoge eisen van het onafhankelijke Europese keurmerk EU Ecolabel. Met je keuze voor Kruidvat luiers of luierbroekjes draag je zo een steentje bij aan het milieu, terwijl je toch voor een luier van de hoogste kwaliteit kiest. Een verantwoorde keuze voor je kindje, je portemonnee en het milieu!

Wil je weten welke luierproducten er voor jouw kindje zijn? Bekijk hier de Luierwijzer. 

Bekijk uit de categorie Baby & Kind ook:

Reageer