Zo maak je van dit EK thuis een feestje!

Article_header_22_EK BE Huiskamer

We juichen onze jongens naar de winst!

Eindelijk is het zover: het EK voetbal! Weet jij al waar en met wie je de wedstrijden van het Belgisch Elftal gaat kijken? Op grote schermen kijken zit er dit jaar misschien niet in. Maar je kunt er thuis ook zeker een feestje van maken!

Tips voor een EK feestje thuis

Haal de tricolore vlaggetjes maar vast uit de kast en zet de barbecue aan, want dit EK maak je het thuis gezellig. Inmiddels mag je weer wat meer gasten thuis ontvangen, dus nodig een paar vrienden, familieleden of buren uit om samen mee naar de wedstrijd te kijken. Met deze tips maak je er een echt feestje van:

1. Haal veel tricolore vlaggetjes, ballonnen en andere feestversiering in huis en versier hiermee je woonkamer, partytent of tuin.

2. Vergeet ook niet om tricolore bordjes, bekertjes en servetjes in huis te halen. Hoe meer rood, geel en zwart, hoe beter!

3. En vergeet natuurlijk ook je eigen outfit niet. Trek je tricolore T-shirt aan en teken rood-geel-zwarte vlaggetjes op je wangen.

4. Haal lekkere hapjes en drinken in huis of steek de barbecue aan. Ga je boodschappen doen voor je EK feestje? Vergeet je unieke EK mondkapje dan niet.

5. Kunnen jullie nog wat meer spanning aan? Schrijf dan van tevoren allemaal op wat je denkt dat de uitslag wordt. Degene die na de wedstrijd gelijk had, wint! Om het nóg leuker te maken, kun je voor de winnaar een leuke prijs in huis halen.

Sfeerbeeld_1
Sfeerbeeld_2
Sfeerbeeld_3
Sfeerbeeld_4

Waar wacht je op? Verstuur de uitnodigingen en bereid je voor! Samen staan we achter de Rode Duivels en hopelijk juichen we ze naar de winst.

Bekijk uit de categorie Alles voor de feestdagen ook:

Reageer