Maak je eigen, unieke EK mondkapje!

Article_header_22_EK BE Mondkapje

Juich in stijl!

Ben jij de fanatiekste supporter van het Belgisch Elftal? Loop jij tijdens het hele EK in je tricolore T-shirt en hangen de vlaggetjes al een maand aan je huis? Ontdek dan hier hoe jij dit EK nog unieker maakt!

Maak ’t persoonlijk met unieke EK fotoproducten

Dit EK maken wij het persoonlijk. Want bij ons ontwerp je nu je eigen unieke mondkapje in EK stijl. Waar je dus ook heen gaat, iedereen ziet dat jij voor de Rode Duivels bent!

Het werkt heel simpel: Ga naar onze Kruidvat fotoservice en upload je eigen (voetbal)foto of kies een kant-en-klaar ontwerp. Onze mondkapjes zijn herbruikbaar en aan de binnenzijde is ruimte voor een extra filter. Zo support jij het Belgisch elftal niet alleen in stijl, maar voorkom je ook verspreiding van het coronavirus.

Wil je het nog wat persoonlijker maken? Ontwerp dan ook meteen je eigen bierviltjes. Dit doe je net zo eenvoudig en je ontwerp wordt op een écht bierviltje bedrukt. Ideaal voor als je thuis een EK-feestje organiseert! Wil je weten hoe je dat doet? Lees dan onze tips in Zo maak je van dit EK een feestje!

Sfeerbeeld_22_EK BE Mondkapje
Sfeerbeeld_222_EK BE Mondkapje

Bekijk uit de categorie Alles voor de feestdagen ook:

Reageer