Klik hier voor gratis verzending!
  • Kruidvat BIO Fruithapjes en BIO maaltijdpotjes

Kruidvat BIO Fruithapjes en BIO maaltijdpotjes

Kruidvat heeft 8 heerlijke biologische fruithapjes en 7 heerlijke biologische maaltijdpotjes in het assortiment.

Kruidvat biologische babyvoeding is van de beste kwaliteit. Het EKO-keurmerk op de potjes garandeert dat de ingrediënten van biologische oorsprong zijn. Ook worden alle ingrediënten gecontroleerd. Daarnaast bevatten de fruithapjes en maaltijden alleen natuurlijke ingrediënten en is er geen suiker of zout toegevoegd.

Er is rekening gehouden met de natuur, het milieu en de dieren. De fruithapjes en maaltijden hebben heerlijke pure smaken en bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, aroma’s en conserveermiddelen. Kruidvat BIO fruithapjes en maaltijden zijn van de beste kwaliteit voor een Kruidvat prijs.

Kijk hier voor een overzicht van het assortiment

 De Kruidvat biologische fruithapjes en maaltijden worden in Europa gemaakt. De fabriek, het productieproces en de biologische ingrediënten worden gecontroleerd door Skal. Dit is een overheidsinstelling die erop toeziet dat alle regels voor biologisch produceren worden nageleefd. Deze regels zijn allemaal vastgelegd in de wet. Lees meer over de claims en het EKO-keurmerk

Vragen over baby- of kindervoeding?

Als je vragen hebt over de Kruidvat BIO fruithapjes en maaltijden kun je bellen met 0900-2462229 (NL - 10 cent per minuut) of met 070-273890 (BE). Onze diëtisten zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Ze kunnen antwoord geven op al je vragen over biologische voeding, het Kruidvat BIO assortiment, het EKO-keurmerk, bijvoeding, voedselallergieën, gezond eten en variëren. Ook voor al je overige (baby)voedingsvragen kun je bij ons terecht.