Klik hier voor gratis verzending!
  • Men Expert BarberClub

Men Expert BarberClub

Creëer je eigen look met het nieuwe L'Oréal Men Expert Barberclub gamma. 4 Innovatieve producten, samen ontworpen met barbers, die je stijl naar een hoger niveau tillen.
3600523526123_webonly6.jpg

Men Expert introduceert: De BarberClub

Of je nu de voorkeur hebt voor stoppels, een korte baard, een lange baard, een wilde baard, alleen een snor of een gladgeschoren gezicht, je baard heeft altijd regelmatig onderhoud nodig om er verzorgd uit te blijven zien. Daarom biedt L’Oréal Men Expert een complete lijn aan baardverzorgingsproducten. Zo wordt het nòg gemakkelijker om jouw baard te verzorgen en goed voor de dag te komen! 

Een goed verzorgd uiterlijk!

Cederhoutolie is hét essentiële ingrediënt in alle producten van Men Expert BarberClub. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat de BarberClub formule zijn verzachtende en beschermende kwaliteiten heeft

Omdat veel mannen – uit angst voor huidirritaties – hun gezichtshaar alleen toevertrouwen aan een professionele barber, heeft L’Oréal Paris in samenwerking met deze experts de BarberClub lijn ontwikkeld. Hierdoor hoef je niet dagelijks naar de barber om er verzorgd uit te zien, maar kun je hem gewoon in huis halen!


Style je haar