background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand

luiers maat 4

Filter

Acties

Merken

Prijs

Beoordeling

Assortiment

Maat en inhoud

Soort

Variant

15 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
15 product(en) gevonden
15 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
15 product(en) gevonden
Luiers in maat vier zijn geschikt voor kindjes met een gewicht van 9 t/m 18 kg. Bij ons vind je reguliere luiers voor dagelijks gebruik en heb je de keuze uit verschillende zwemluiers in maat 4. Ideaal als je je kleintje kennis wilt laten maken met het water in een subtropisch zwembad of als je lekker op vakantie gaat naar de zon.


Luierbroekjes voor kindjes met een gewicht van 9 t/m 18 kg

Merk je dat je kleintje heel actief is en probeert je kleintje tijdens het verschonen weg te kruipen? In dat geval zijn luierbroekjes in maat 4 een uitstekende keuze. Je trekt ze namelijk heel gemakkelijk aan. Hiermee bespaar je een hoop tijd. Door het elastische materiaal zitten de luierbroekjes ook nog eens als gegoten.


Luiers in maat 4 van verschillende merken

Ons assortiment bestaat uit maat 4 luiers van een breed scala aan merken. Ga jij voor luiers van Pampers, het Kruidvat Merk of Rascal + Friends? Regelmatig loopt er ook een leuke actie op de luiers, zodat je zeker weet dat je ze met veel voordeel inslaat.


​​​​​​​Kies uit luiers in maat 4 in diverse verpakkingen

Ben je op zoek naar een voordeelverpakking of een grote doos met een maandvoorraad? Ons assortiment aan luiers in maat 4 is verkrijgbaar in diverse verpakkingen. Kies bijvoorbeeld voor een verpakking met 20, 40, 60 of 80 stuks. Wat kies jij?


​​​​​​​Plus-maat luiers van maat 4

In deze maat 4 luiers heb je keuze uit de reguliere luier of de zogenaamde plus (+) luier. Kies je voor een + luier dan kies je voor extra absorptie vermogen. Deze luiers zijn daarom ook uitermate geschikt voor de nacht.

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez