background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand

luiers maat 3

Filter

Acties

Merken

Prijs

Beoordeling

Assortiment

Maat en inhoud

Soort

Variant

10 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
10 product(en) gevonden
10 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
10 product(en) gevonden
​​​​​Merk je dat je kleintje zwaarder aan het worden is en boven de 6 kilo gaat wegen? Alleen maar goed, natuurlijk! Je wilt niets liever dan dat het goed gaat met je oogappeltje en dat het gewicht in de loop van de tijd op een gezonde manier toeneemt. Maar hoe zwaarder je kindje wordt, des te groter de maat van de luier ook wordt. Luiers in maat 3 zijn geschikt voor baby’s tussen de 6 en 11 kilo.


Kwalitatief goede luiers voor een scherpe prijs

Je kleintje moet comfortabel kunnen bewegen. ​​​​Kwalitatief goede luiers dragen daar voor een groot deel aan bij. Kies bijvoorbeeld voor het Kruidvat Merk luiers of luiers van Pampers. De luiers bewegen met je kleintje mee en voorkomen doorlekken. Zo slaapt je baby de hele dag en nacht goed door.


Verzeker jezelf van een maandvoorraad luiers

Je wilt natuurlijk niet zonder luiers zitten, al helemaal niet als je kindje midden in de nacht verschoond moet worden. Daarom is het aanschaffen van een maandvoorraad luiers een erg verstandige keuze. En, minstens zo belangrijk, je bestelt deze maandvoorraad voor een scherpe prijs in onze webshop of winkel.


​​​​​​​Alles te vinden op Kruidvat.nl ​​​​​​​

Haal jij binnenkort luiers uit onze webshop in huis? Filter dan op de actie die op dat moment bij ons loopt en verzeker jezelf van luiers in maat 3 voor een scherpe prijs. Om je kindje de best mogelijke verzorging te bieden, kun je ook meteen een kijkje nemen in ons aanbod aan babyverzorgingsproducten.

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez