background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Gratis verzenden Promo Inspiratie Klantenservice Winkels
Taalkeuze
NL
Bekijk winkelmand

luiers maat 2

Filter

Acties

Merken

Prijs

Beoordeling

Assortiment

Maat en inhoud

Soort

Variant

7 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
7 product(en) gevonden
7 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
7 product(en) gevonden
Luiers in maat 2 zijn geschikt voor baby’s met een gewicht van 3 tot 6 kilo. Kies bijvoorbeeld uit het uitgebreide assortiment van Pampers of voor onze eigen Kruidvat Merk luiers. Want net als jij weten wij hoe snel de luiers er doorheen gaan en dat je liever niet teveel betaalt, maar ook niet in wilt leveren op de kwaliteit.


Kies uit luiers in verschillende verpakkingen

Gaat je voorkeur uit naar luiers in een kleine of grote verpakking? Wat je wensen ook zijn, er is altijd een passend aanbod. Denk hierbij aan verpakkingen met 19 luiers, midpakken met 24 luiers en jumbopakken vanaf 60 luiers. Je hebt ook de keuze uit een maandverpakking, zodat je zeker weet dat je voor de hele maand nooit te weinig luiers in maat 2 gaat hebben.

​​​​​​Maat 2 luiers in de aanbieding

Regelmatig shop je de maat 2 luiers voor een scherpe prijs in de aanbieding. In dat geval doe je er goed aan om meteen flink in te slaan. Ben je benieuwd welke actie we op dit moment hebben? Maak dan handig gebruik van het zoekfilter.
​​​​​​​

​​​​​​​Voor iedere leeftijd shop je de beste luiers ​​​​​​​

​​​​​​​Merk je dat je kleintje te groot wordt voor maat 2 luiers? Of heb je onlangs een cadeaubox gekregen en zie je dat de luiers juist nog net wat te groot zijn? Naast maat 2 luiers shop je bij ons ook nog andere maten van de beste merken.

WELKOM OP KRUIDVAT.BE

Wanneer u verder wilt in het Nederlands, kies dan voor

BIENVENUE SUR KRUIDVAT.BE

Si vous souhaitez continuer en français, choisissez